Ana Sayfa / Manşet / Mersin’de 4 spor kulübünün Çocuk sporcularına spor ayakkabıları dağıtıldı

Mersin’de 4 spor kulübünün Çocuk sporcularına spor ayakkabıları dağıtıldı

Hikmet Durgun

Mersin’de hayırsever iş adamı ile Mersin Sokağın Sesi Platformu tarafından 4 spor kulübüne spor ayakkabıları ile futbol topları verildi.

 

Mersin’de Hayırsever iş adamı Seyithan Sevgi ve Mersin Sokağın Sesi platformu tarafından Mersin’de bulunan Kuvvayi Milliye Spor Kulübü, Akdeniz gücü spor kulübü, Demir spor kulübü ve 1925 Spor kulübüne futbol topu, spor ayakkabısı yardımında bulunuldu. Yardımlar Akdeniz Gücü Spor kulübü spor sahasında düzenlenen bir törenle verildi. Törene hayırsever iş adamı Seyithan Sevgi, Mersin Sokağın Sesi Platformu Sözcüsü Nizamettin Yalçın, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz ile spor hocaları katıldı.

Törende konuşan Nizamettin Yalçın,” Bu organizeyi Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz ve Basın Yayın Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş ile birlikte gerçekleştirdik. Kendilerine çok teşekkür ederiz bu anlamlı organizasyonda katkılarından dolayı. Gerek ihtiyaç sahiplerine gerek de halkın sorunlarına çözüm getirdikleri için iki başarılı bürokratımıza teşekkür ederiz. Bizler her zaman elimizden geldiği kadar çocuklarımıza ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacağız. Sayın Serdal Gökayaz ihtiyaç sahiplerine her zaman yardımcı oluyor. Onların yanında oluyor. ” Dedi.

Hayırsever iş adamı Seyithan Sevgi ise yurtdışında yatırımlar yapmalarına rağmen Mersin’de yardımlar yaptıklarını ve daha da yapacaklarını belirterek, Mersin sokaklarında büyüdüklerini ve o yüzden Mersin’den hiçbir zaman gönül olarak ayrı kalmadıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından spor ayakkabıları ile futbol topları çocuklara dağıtıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş’in yere eğilerek bazı çocukların spor ayakkabılarını kendisi giydirmesi çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle gözlemlendi.

Öte yandan sahadaki çocuklara Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından süt dağıtıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, süt yardımını bizzat kendisi yaptı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir