Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Mersin Vip Güzellik Salonu: Kaliteli ve son modern cihazlarla hizmet veriyoruz

Mersin Vip Güzellik Salonu: Kaliteli ve son modern cihazlarla hizmet veriyoruz

Mersin Vip Güzellik Salonu işletmecisi Oya Şilan Yıldırım, çok modern cihazlarla ve kaliteli hijyen ortamla en güzel hizmeti verdiklerini belirterek, kaliteli hizmette örnek olacaklarını söyledi.

Mersin’de merkezde Hastane Caddesi üzerinde Koton Mağazasının üstünde hizmet veren Mersin Vip Güzellik Salonu, modern teknolojik cihazlarla kaliteli hizmet veriyor.

“ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Konuyla ilgili konuşan Mersin Vip Güzellik Salonu işletmecisi Usta öğretici ve estetisyen Oya Şilan Yıldırım, çok modern cihazlarla ve kaliteli hijyen ortamla en güzel hizmeti verdiklerini belirterek, şöyle devam etti: ” Salonumuzda modern cihazlar kullanıyoruz. Masraftan asla kaçınmıyoruz. Masrafımız çok olsun ama kalitemiz düşmesin ilkesini esas alıyoruz. Her zaman müşteri memnuniyetini esas alıyoruz. Hizmetimizden memnun değilseniz ücreti ödemeyin diyoruz. Günümüzde istenmeyen tüylerden etkin bir şekilde kurtulmanın en başarılı yolu lazer epilasyon yöntemidir. Kadınlar kadar erkeklerin de tercih ettiği lazer epilasyon teknolojileri gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Farklı vücut ve tüy yapılarına özel geliştirilen makine ve başlıklarla artık eskiye oranla çok daha başarılı sonuçlar alınıyor. Fakat işlemlerden edinilen sonuçlar kadar işlemin hangi mevsimde yapıldığı da oldukça önemli. Kullanılan cihazlara bağlı olarak lazer epilasyon işlemi 4 mevsimde uygulanabilir. Buz Lazer epilasyon yöntemi, bronz ten dahil tüm cilt tiplerine ve ince kıllar dahil tüm kıl tiplerine çözüm sunmak için geliştirilmiştir. Ayarlanabilir tende kalma süresi ile lazer enerjisini kıl köklerinde daha uzun tutarak ince kıllarda diğer tüm cihazlara karşı yüksek oranda başarılıdır. Hızlı ve etkili olduğu kadar güvenli ve acısızdır.”

“İYİ HİZMET VERDİĞİMİZ İÇİN MÜŞTERİMİZ ÇOK OLUYOR RANDEVUYLA ÇALIŞIYORUZ”

İyi hizmet verdiklerinden dolayı işlerinin çok olduğunu ve randevulu sistemle çalıştıklarını aktaran Yıldırıöm,” Cilt gözenekleri tıkandığında, gözenek içinde bulunan bakteriler için uygun bir üreme ortamı oluşturur; bu bakteriyel çoğalma zamanla iltihaba neden olur. Akne oluşumunun birkaç nedeni olabilir ”diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DUTAR ERDEMLİLİ EMEKLİLERE AYLIK NAKİT DESTEĞİ SAĞLAYACAKLARINI MÜJDELEDİ!

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir