Ana Sayfa / Manşet / Mersin Üniversitesine yürüme mesafesinde otel konforunda öğrenci Yaşam Merkezi hizmete açıldı

Mersin Üniversitesine yürüme mesafesinde otel konforunda öğrenci Yaşam Merkezi hizmete açıldı

Mersin’de Mersin Üniversitesine yürüme mesafesinde otel konforunda özel ‘Welife Yaşam Merkezi açıldı. İş Adamı Adnan Gündoğdu’nun Mersin’e kazandırdığı yaşam merkezinde güvenlik, internet, doğalgaz ve birçok özellik bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre Mersin’de lokanta, lojistik ve tarım başta olmak üzere birçok alanda büyük yatırımları olan iş adamı Adnan Gündoğdu, Mersin’e büyük bir yaşam merkezi kazandırdı. Çok sayıda kişinin istihdam edildiği Üniversite Caddesi üzerindeki Ziraat Bankası bitişiğinde Welife’ Yaşam Merkezi açıldı.

136 daireden oluşan Welife Yaşam Merkezi, 1+0, 1+1, 1,2 veya 3 kişilik eşyalı dairelerinden oluşuyor. 24 saat sıcak su ve güvenliği olan yurdun mutfak, buzdolabı, konforlu yatakları, giyinme dolabı, vestiyer, çalışma masası, wc banyo, klima, hafta da bir oda temizliği ve kolay ulaşım sağlama özelliği bulunuyor.

Üniversite Caddesi yolu üzerinde bulunan WeLife yaşam merkezi konumu ile Belediye otobüsleri ve özel dolmuşlardan kolaylıkla ulaşımdan faydalanabiliyor. Çevresindeki kafe, restoran, market ve özel spor salonları ile de uzaktan gelen öğrencilere sosyal hayatlarını güzel bir şekilde yaşamalarına imkan veriyor.

Konuyla ilgili konuşan Yurdun sahiplerinden Adnan Gündoğdu, yaşam merkezinin çok güvenilir bir yer olması ve üniversiteye yürüme mesafesinde olması nedeniyle büyük bir avantaja sahip olduğun belirterek,” Yaşam merkezinde kalan öğrenciler büyük bir güven içerisinde kalacaklar ve üniversiteye birkaç dakikada yürüyerek gidebilecekler. Güvenilir, temiz ve ciddi bir yer açmak için elimizden geleni yaptık. Uzaktan gelen öğrencilerimize evlerindeki sıcaklığı sağlayabilmek için çabaladık. Hijyene ve koronavirüs tedbirlerine çok önem veriyoruz. Yaşam merkezimize yoğun bir ilgi var. Hergün bir sürü öğrenci ve velileri kayıt yapmak için gelip başvurular yapıyorlar.

Welife Erkek Öğrenci Yurdu (Yaşam Merkezi) Kayıt Başvurusu için;
Çiftlikköy Mah. Üniversite Cad. No: 43/A Yenişehir/ MERSİN

İLETİŞİM: 0542 129 90 90

Facebook ve İnstigram Adreslerimiz:

@welifemersin

www.welifemersin.com

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir