Ana Sayfa / EKONOMİ / Mersin Pazarcılar Odası Başkan Adayı Münür Güzel: Birlikte yöneteceğiz sorunları çözeceğiz

Mersin Pazarcılar Odası Başkan Adayı Münür Güzel: Birlikte yöneteceğiz sorunları çözeceğiz

Hikmet Durgun-

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası başkan adayı Münür Güzel, göreve geldiklerinde çok güzel çalışmalar yapacaklarını belirterek, birlikte yöneteceklerini ve herkesin hizmetinde olacaklarını söyledi.

Pazarcılar Odası seçimlerine sayılı günler kalırken, 3 adayın yarıştığı seçimlerde en iddialı adaylar arasında yer alan Sağlıkçı Münür Güzel, Pazarcı esnafından yoğun bir ilgi görüyor. Tüm pazarcıları hergün ziyaret eden Güzel, ekibiyle yoğun bir ilgi görüyor. Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı Güzel, her pazar bölgesinde destek görüyor.

Daha önce birçok sivil toplum örgütünde yöneticilik ve başkanlık yapan ve Sağlık hizmetinde emekli olan Münür Güzel, çok sağlam bir ekiple yola çıktı. Pazarcılar Odasında daha önce yönetici olan ve birçok pazarcı esnafının sevdiği ve Mersin iş, siyaset ve sivil toplum örgütlerinin yakından tanıdığı Kadir Ataç’ı ekibine dahil etmeyi başaran Güzel, göreve geldiğinde odayı birlikte yöneteceklerinin sözünü verdi.

Pazarcılar Esnaf Odası başkan adayı Münür Güzel, göreve geldiği zaman şunları gerçekleştireceğini belirtti;”

Hangi esnafımız isterse istediği saatte gelip odada bize hesap sorabilecek. Pazarcılar ve bölgeler arasındaki kırgınlıkları kaldıracağız. Daha barışık daha mutlu olmalarını sağlayacağız. Kimseyi kimseyle kötü etmeyeceğiz. Kimse bizim yüzümüzden bir biriyle didişip kavga etmeyecek esnafımızı şeffaf yönetip güvenlik güçlerimizle asla karşı karşıya getirmeyip huzur içinde olmalarını sağlayacağız. Her bölgemizi yer tahsisi olduğunda kendi sınırları içerisinde ve pazarlarımızın bir birine zarar vermeyecek şekilde düzenleme yapıp mevcut olan yanlış kararları da düzelteceğiz. Kimse kimseye ait pazar yerlerine tezgâh açmayacak. Bir karar alındığında yönetici arkadaşlarla ve gerektiği noktada her pazardan oluşturacağımız akil insanlarla beraber oturup tartışıp sağlıklı bir karar alana kadar bekleyip ondan sonra karar alacağız. Aldığımız kararlarda kimseyi suçlamayacağız. Yanlış imzalar atıp esnafımızı zor durumda bırakmayacağız. Biz kışın soğuğunu yazın sıcağını yemiş insanlarız sabahın köründe kalkıp gecenin geç saatlerine kadar evimize hasret kalan çocuklarımızın bile bizi unuttuğu insanlarız o zor kazancın emeğin alın terinin zorlukların hesabını mutlaka soracağız.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir