Ana Sayfa / Manşet / Mersin Demokrat Partinin yöneticileri Ramazan Bayramı ile 1 Mayıs’ı kutladılar

Mersin Demokrat Partinin yöneticileri Ramazan Bayramı ile 1 Mayıs’ı kutladılar

Demokrat Parti Mersin il başkan yardımcıları Yunus Karamanoğulları, Şenay Erdal, ile Murat Kılıç ve DP Akdeniz ilçe başkanı Su Polat’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda DP’li, 1 Mayıs işçi bayramı ile Ramazan Bayramı’nı kutladılar. DP’li yöneticiler başarılı iş adamı Sedat Erdal’ın SEBA adlı iş yerinde toplu bir fotoğraf çekerek kutlama mesajı yayınladılar.

 

Edinilen bilgilere göre İnşaat, tarım ve gayrimenkul başta olmak üzere birçok alanda faaliyet sürdüren tanınmış başarılı iş insanı Sedat Erdal’a ait SEBA adlı iş yerinde bir araya gelen Demokrat Parti Mersin il teşkilatında  önemli görevlerde bulunan DP’li yönetici ve başkanlar 1 Mayıs işçi bayramı ile Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınlayacakları kutlama mesajıyla ilgili toplu bir resim çektirdiler.

Sıcak ve samimi geçen kutlama mesajı buluşmasında DP il başkan yardımcıları Yunus Karamanoğulları, Şenay Erdal, ile Murat Kılıç ve DP Akdeniz ilçe başkanı Su Polat’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda DP’li, 1 Mayıs işçi bayramı ile Ramazan Bayramı’nı kutladılar. DP’li yöneticiler başarılı iş adamı Sedat Erdal’a da ayrıca kendilerini ilgiyle karşıladıkları için teşekkür dileğinde bulundular.

1 Mayıs işçi bayramını kutlayan DP’liler, demokratlar olarak her zaman emekten ve işçiden yana olduklarını dile getirdiler. 1 Mayıs’ın tarihsel bir yeri olduğuna işaret eden Demokrat yöneticiler, 1 Mayıs emek ve işçi bayramına sevinçle girmek istediklerinin altını çizdiler. Ramazan Bayramını da kutlayan DP’liler, Ramazan ayının barışa, kardeşliğe ve ülkenin demokratikleşmesine vesile olmasını dilediler.

bayramların sevinç, mutluluk ve dayanışma getirmesini dileyen DP’liler, herkesin ramazan bayramını kutladılar.

DP’liler, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdiler;

“Bayram sabahlarında coşkuyla bir araya geldiğimizde, bayramın aynı zamanda birleşme ve bütünleşme demek olduğunu, birlik olmanın bizleri millet olarak daha da güçlendireceğini ifade etmek istiyorum. Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunabilmeliyiz. Farklı düşüncelerden dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile halkımızın, milletimizin ve insanlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Burgazlı, 23 Nisan’ı kutladı; Geleceğimiz çocuklardır

Toplu taşıma, turizm ve birçok alanda faaliyet gösteren Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir