Ana Sayfa / KADIN / Mersin Adıyamanlılar İl ve İlçeleri Derneği ve Kültür Vakfı’ndan Gazeteciler için anlamı etkinlik

Mersin Adıyamanlılar İl ve İlçeleri Derneği ve Kültür Vakfı’ndan Gazeteciler için anlamı etkinlik

Mersin Adıyamanlılar İl ve İlçeleri Derneği ve Kültür Vakfı Başkanı Hacı Sarıdoğan, Mersin Gazetecilerine çiğ köfte yaparak, her zaman basın emekçilerinin yanında olduğunu söyledi. Gazeteciler de başkan Sarıdoğan’a anlamlı dayanışma için teşekkür ettiler.

Mersin Gazeteciler Cemiyetinin Mezitli’de bulunan lokalinde gazeteciler Mersin Adıyamanlılar İl ve İlçeleri Derneği ve Kültür Vakfı Başkanı Hacı Sarıdoğan’ın elleriyle yaptığı çiğ köfteyle yeni yılı karşılama etkinliği yaptılar.

MGC Üyelerinin bir araya geldiği çiğ köfte partisinin onur konuğu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan oldu.

Etkinliğe çok sayıda gazeteci katılırken, etkinlikte bir konuşma yapan Mersin Adıyamanlılar İl ve İlçeleri Derneği ve Kültür Vakfı Başkanı Hacı Sarıdoğan, her zaman basın emekçilerinin yanında olduklarını belirterek, basının kendi yanında çok ayrı bir değeri olduğunu söyledi. Basın mensuplarıyla daima iyi bir iletişim ve dayanışma içerisinde olacaklarının altını çizen Başkan Sarıdoğan, basın emekçileri için ne gerekiyorsa onu yapacaklarının altını çizdi.

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, ise “MGC’nin lokaline gelerek gazeteci arkadaşlarla çiğ köfteli yılbaşı kutlamasına katıldık. Cemiyetin Mezitli’deki lokalinde düzenlenen kutlamada çiğ köfteyi yapan Hacı Sarıdoğan kardeşim yine döktürdü. Enfes çiğ köfte kısa sürede tüketildi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı değerli kardeşim Rüstem Kaya Tepe ve tüm gazetecilerin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, ise Sarıdoğan’a teşekkür ederek, “Gazetecilerin en büyük sorunu zaman azlığıdır. gündemi takip etmek ve kamuoyuna aktarmak gerçekten çok zor ve meşakatli bir görevdir. Bu bağlamda farklı etkinliklerle bir araya gelerek stres atmanın yararlı olacağını düşünüyoruz. Bugünde Mezitli’de bulunan lokalimizde Mersin Adıyamanlılar İl ve İlçeleri Derneği ve Kültür Vakfı Başkanı Hacı Sarıdoğan’ın kendi elleriyle hazırladığı çiğ köfterleri tatmış olduk. Sarıdoğan’ı kutluyorum, çok lezzetli olmuş ellerine sağlık diyorum” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir