Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Ramazan Ayı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, Ramazan Bayramını kutladı. Bulut, Ramazan bayramının barış, kardeşlik ve huzur dolu günlere vesile olmasını diledi.

Mersin’de inşaat, otel ve birçok alanda yatırımları olan Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Ramazan Bayramını kutladı.

Bulut, “Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bu mübarek Ramazan Bayramının da, anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesini diliyorum” dedi.

“Kaynağını toplumun dini, milli ve kültürel yaşantısından alan bayramlar, toplumu kaynaştıran, bir arada ve kardeşçe yaşamalarına vesile olan; sevgi, birlik ve barış günleridir.” Diyen Bulut, “Bir ibadet ayı olmasının yanında iftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Bulut, Koronavirüs’ten dolayı bu bayramda yaşlı ve büyükleri evlerinde ziyaret etmenin mümkün olmadığını ifade ederek, “İnşallah önümüzdeki Kurban bayramında Koronavirüs biter bizde sevdiklerimizi ve saygı duyduğumuz büyüklerimizi evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlarız.” Diye belirtti.

Bayramın mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günler olduğuna vurgu yapan Bulut, mesajında şu ifadelere yer verdi ’’Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya önem vermeliyiz. Üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlarım”

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, SEÇER’İ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir