Ana Sayfa / Manşet / Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Kurban Bayramını kutladı

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Kurban Bayramını kutladı

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınlayarak Kurban Bayramını kutladı.

Mersin’de inşaat, otel ve birçok alanda yatırımları olan Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bulut, mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Özünde sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu, millet olma şuurumuzu canlı tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yüreklerimizde kurduğumuz gönül köprüleri ile şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, kardeşlik duygularımızı en sıcak şekliyle hissettiğimiz, yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve hoşgörünün aldığı mübarek ve çok özel günlerdir. Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günler de geçecek inşallah. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günlere hep birlikte kavuşacağız.

Bu bayramda yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze çok daha sıkı sarılmamız gerekiyor.” Çağrısında bulunan Bulut, ihtiyaç sahiplerine uzatılacak bir el onları mutlu edecektir. Yardımlaşma Anadolu kültürünün mayasında var. Çevremizde bize ihtiyacı olan insanların varlığını hatırlayalım. Kurban ibadeti yerine getirirken hayvana eziyet görüntüleri vicdanlarımızı yaralıyor, dinimizin öngördüğü şekilde ibadetlerimizi yerine yetirelim. Bizim milletimiz birliktelikle her türlü zorluğu aşacak güçtedir. Pandemi tünelinin ucundaki ışık görülmüştür. Kurban Bayramı’nın bu karanlık tünelden çıkışın, ekonomide toparlanmanın, güzel günlerin habercisi olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, barış, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ – SADECE HAKİKATİN PEŞİNDE KOŞAN GAZETECİLERİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir