Ana Sayfa / KADIN / Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Anneler Günü’nü kutladı

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Anneler Günü’nü kutladı

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Anneler Günü dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, Anneler Günü’nü kutladı. Bulut, annelerin sahip olunan en değerli hazineler olduğunu belirterek, “Peygamber Efendimizin ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır’ hadisi şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir” ifadelerini kullandı.

Mersin’de inşaat, otel ve birçok alanda yatırımları olan Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Anneler Günü’nü kutladı.

Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların anneler olduğunu belirten Bulut, “Karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik. Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz; bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Annelerin önemini belirtmek için Peygamber Efendimiz, ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ buyurmuştur. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir. Bu bakımdan, bu anlamlı günü vesile bilerek annelerimizi mutlu etmek, onların yüreklerini sevgiyle doyurmak, onlara layık olmak için daha fazla çaba göstermek en önemli görevimiz olmalıdır.” Dedi.

Firmalarında çalışan annelere ayrı bir değer verdiklerini ve saygı duyduklarını vurgulayan Bulut, çalışan anneler konusunda çok hassas olduklarının altını çizdi.

“ Annelerin emeği en büyük emektir. En büyük sevgi Anne sevgisidir. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir” Diyen Bulut, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyorum”

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DEM Parti Mersin İl Örgütü, Özgür Basın çalışanları ile Makbule Özer’in serbest bırakılmasını istedi

Hikmet Durgun- DEM Parti Mersin İl Örgütü ile İHD Mersin Şubesi, Özgür Basın çalışanlarının gözaltına ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir