Ana Sayfa / Manşet / İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’ın adaylık açıklamasına büyük ilgi gösterildi

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar’ın adaylık açıklamasına büyük ilgi gösterildi

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, parti üyeleri ile bir araya gelerek il başkanlığına tekrar talip olduğunu açıkladı. İl binasına sığmayan partilileri dışarda karşılayan Başkan Dutar, adeta gövde gösterisi yaptı.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, büyük bir partili grubuyla birlikte başkan adaylığını mini mitingle duyurdu. Yenişehir ilçesindeki il başkanlığı önündeki adaylık açıklamasında partililere seslenen Başkan Dutar, İYİ Parti’nin Türkiye yolculuğunda Mersin İl Başkanlığı görevini büyük bir heyecanla, yorulmadan, bıkmadan bu davanın bir neferi olduğunun şuuruyla yerine getirmeye çalıştığını belirterek, “Kongre heyecanının başladığı bu günlerde sevgili teşkilatımızın, Mersinli partililerimizin teveccühü ve desteğiyle yeniden İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim. İYİ Parti yolculuğu millete hizmet davasıdır. Ve bu dava adanmış gönüllerin omuzları üstünde yükselmeye devam edecektir. Bu davanın kubbesi altında mücadele edenler Küçük hesapları, Fesatlıkları, hileyi, Maddi endişe ve koltuk hırsını elinin tersiyle itmiş Gönül erleridir. İşte bu gönül erleri bu gün burada Mersin İl Başkanlığında bu meydandadır” şeklinde konuştu.

“MERSİN İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”

Mehmet Dutar, İl Başkanlığı süresince Mersin’inin ilçe, belde, köy ve mahallesine her noktasına ulaştığını halkı dinleyerek onlarla hemhal olduğunu ve gece gündüz demeden yol yürüdüğüne değinerek, “Bu yolculuğumuzda bizimle yorulan bütün dostlara en kalbi teşekkürlerimi sunarım. Kıymetli dostlar, kısa sürede ilçelerden beldelere, mahallelere, köylere teşkilatlanmamızı sağlam temellere oturttuk. İlçe kongrelerimizi büyük coşkuyla tamamladık. İlçelerimizde büyük bir insicam ve kaynaşma ile ilçe başkanlarımızı seçtik. Bu seçimlerin bir tek kazananı vardı o da İYİ Partiydi. Bütün nefsaniliklerden arınmış sadece milletin iktidarını arzulayan bir partinin mensubu olduğum için bir kez daha onur duydum. Bu çalışmaların neticesi İYİ Partimizin iktidarı ile taçlanması olacaktır. Bu umutla yapacağımız il kongremizde yeniden İl Başkanlığına adayım. Aday olmamda etkili olan İYİ Partili dava arkadaşlarım, gönüldaşlarıma ve güzel Mersinimize en kalbi teşekkürlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

“MİLLETİ YORAN VE BOĞAN GİRDABIN FARKINDAYIZ”

“Gördüm ki bir tebessümün bile halkın nazarında kıymeti varmış” diye konuşan Dutar, Bu millet, dertleriyle dertleneni, samimiyeti karşılıksız bırakmadığına vurgu yaparak, “İşte bugün burada sizler bunu ispatlıyorsunuz. Hepinizi yürekten alkışlıyorum. İYİ Partimizin Mersin’de faaliyete başladığı günden bu güne geldiği nokta bunun ispatıdır. Sıktığımız her elde verdiğimiz her selamda milletin İYİ Partimize nasıl bir muhabbetle karşılık verdiğini gördük. Bu da bizim mücadele ve çalışma aşkımızı alevlendirdi. Milletin İYİ Partiye olan inancı her saniye tazelenmektedir. Bu yüzden yükümüzün sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Ülkemizdeki tıkanmışlığın milleti yoran ve boğan girdabın farkındayız. Alım gücünün köz üstündeki buzun hızıyla eridiği, adalet çarkının işlenmediği, yarın endişesinin zihinleri paslandırdığı bu atmosferde yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜLTAK: “BİRİLERİ HALKIMIZA KİRLİ BİR OYUN KURMAK İSTİYOR”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz’in çok değerli bir ilçe olduğunun altını çizerek; “Akdeniz artık festivallerle, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir