Ana Sayfa / EKONOMİ / İş, siyaset ve bürokrasi dünyasını buluşturan açılış; Özdamar Petrol görkemli bir şekilde açıldı

İş, siyaset ve bürokrasi dünyasını buluşturan açılış; Özdamar Petrol görkemli bir şekilde açıldı

Hikmet Durgun-

Mersin’de iş insanı ve MTSO meclis üyesi Mustafa Özdamar’a ait Özdamar BP adlı petrol istasyonunun açılışı büyük bir görkemle gerçekleştirildi. Açılışa iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı. Açılış adeta Mersin’i kardeşlik duygusuyla buluşturdu.

Mersin merkez Akdeniz ilçesine bağlı Gondol Otelinin yanında kısa bir süre önce faaliyete geçen Özdamar BP adlı istasyonunun açılışına Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Afşin Atsız Yılmaz katıldı.

Mersin’i buluşturan açılışa MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Akaryakıtçılar Derneği Başkanı Aziz Akgül, Tarsus Organize Sanayi Başkanı Sabri, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MÜSİAD Başkanı Serdar Yıldızgörer, Mersin Pozcu Koop Başkanı Aziz Biricik, Yeni Hal koop. Başkanı Aziz Şahin, MESKOP Başkanı Halit Şimşek, Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı, iş insanları Murat Çani, İsa Çani, Sabahattin Kılıççıoğlu, Melik Binici, Necmettin Cebelak, Mehmet Atilla, Cihat Gündoğar, Şeyhmus Söylemez, Şeyhmuz Ceylan, Kemal Yüksel, Özcan Demir, Ahmet Baran, Kerimoğlu inşaat yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Özdemir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, MEGİDER Başkanı Vahap Şehitoğlu, Kanal 33 Sahibi Turgay Demirbaş, İmece Gazetesi Sahibi Sinan Koç, Mersin Times  Gazetesi sahibi Kerem Türk, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abulhakim Batur, Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Münir Şen, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, MBB İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Bahtiyar Aydın, DİTAV Başkanı Ferudun Gündüz, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Önal, Gülcan Kış, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Belediye meclis üyesi Hasan Tüzün, Mevlüt Ekmekçi, Şahoğulları ile Özdamar ailesi, CHP, MHP, HDP ve MHP’den çok sayıda önemli isim ile iş adamı katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Mersin Akaryakıtçılar Derneği Başkanı Aziz Akgül, bu petrol istasyonun Mersin’in ilk istasyonlardan biri olduğuna dikkat çekerek, bir süredir atıl durumda olan bu petrol istasyonunu hizmete açan Mustafa Özdamar’a çok teşekkür ettiklerini söyledi.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol da Mustafa Özdamar’ın aynı zamanda MTSO Meclis üyesi olduğunu ve çok sevilen sayılan bir iş insanı olduğunu ifade ederek, bu tesisin Mersin ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ise Mustafa Özdamar’ı uzun yıllardır tanıdığını ve kendisinin çok başarılı bir iş insanı olduğunu kaydederek, bu tesisi açarak istihdam yarattığını ve önemli bir yatırım yaptığını söyledi.

Ak Parti Mersin Milletvekilli Hacı Özkan da bu tesisin Mersin ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, her zaman yatırımcıların yanında olduklarının altını çizdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de çok yoğun bir programı olmasına rağmen açılışa gelmek için çok çabaladığını ve bu tesisin kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mustafa Özdamar ise, 21 yıldır iş hayatında olduğunu ifade ederek,” Taşımacılık ve turizm alanında baya önemli çalışmalarımız oldu. Artık petrol sektöründe de hizmette varız. Bu önemli açılışta bizleri yalnız bırakmayarak onure eden tüm insanlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmalarının ardından Özdamar petrolün açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Milletvekili Hacı Özkan, Mustafa Özdamar, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MESİAD Başkanı Hasan Engin ile çok sayı kişi tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir