Ana Sayfa / EKONOMİ / Güvenin ve kaliteli örnek hizmetin yeri; Barış Oto Cam

Güvenin ve kaliteli örnek hizmetin yeri; Barış Oto Cam

Mersin Oto Cam piyasasının en etkili firmalarından biri olan ve kaliteli hizmetiyle ön plana çıkan Barış Oto Cam, yenilikçi bakış açısı ve uzman personelleriyle en uygun fiyatla kaliteli hizmet sunuyor.

Mersin’de 30 yıldan beri faaliyet gösteren Barış Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Alkış, Habernews24.Com’un Genel Yayın Yönetmeni Hikmet Durgun’a özel açıklamalarda bulundu.

Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği (MESİAD) üyesi de olan genç iş adamı Alkış;” Hedefimiz ürün yelpazemizi sürekli geliştirerek müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyatla katkı sağlayıp güvenirlik kazanarak lider bir marka olmaktır. Ayrıca dürüst çalışmanın erdemini ilke edinip en önemli sermayemizin insan kaynağının olduğunu unutmadan işletmemizi bölgede ve ulusalda bilinen bir marka haline getirmeye çalışacağız” dedi.

“PİYASAYA YENİ ÇIKAN ARAÇLARI TAKİP EDİYORUZ”

2020 yılındaki cirolarını bir önceki yıla oranla yüzde 15 arttırdıklarına dikkat çeken Alkış, toplam istihdamlarının 25 kişiye ulaştığını kaydetti. İstihdamlarını artıracak yatırımlara devam edeceklerini vurgulayan Alkış, şöyle devam etti: ” Piyasaya yeni çıkan ticari ve binek araçları takip ediyoruz ve ürün portföyümüzü yeni araçlara göre güncel tutuyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ve hızlı servis hizmetimizle bölgedeki en büyük rekabet gücümüzdür”

“ÜRÜN ÇEŞİDİMİZİ ARTIRDIK HİÇBİR MÜŞTERİMİZE BU ÜRÜN YOK DEMEDİK”

Bugüne kadar hiçbir iş ortağımıza “ Elimizde bu çeşit ürün yok “ demediklerinin altını çizen Alkış, “Yaptığımız son yatırımlarla büyüklüğü yaklaşık 3 bin metrekareye ulaşan depolarımıza 5 bin farklı ürün çeşidi daha ekleyeceğiz. Yılsonuna kadar sahip olacağımız 30 bin çeşit ürün yelpazesiyle sadece Mersin’de değil Türkiye’nin birçok yerindeki önemli oto cam markalarından biri olacağız.” Diye konuştu.

“7/ 24 SAAT HİZMET VERİYORUZ”

2019 yılında başladıkları yeniden yapılanma sürecini başarıyla tamamladıklarını ve yollarına anonim şirket olarak devam ettiklerini anlatan Alkış, “ Bir yandan ürün kapasitemizi artırırken, diğer yandan pazarlama alt yapımızı da geliştiriyoruz. Şirketimizi anonim şirkete dönüştürerek kurumsal gücümüzü yükselttik. İş ortaklarımıza 7 /24 saat yetkili servis hizmeti sağlıyoruz. Sahip olduğumuz kaliteli belgelerimizle operasyonel standardımızı her geçen gün arttırıyoruz” şeklinde konuştu.

“ FİRMALARIN MALİYETLERİNİ AZALTTIK”

Oto camların hem güvenlik hem de konfor açısından araçların en önemli parçalarından biri olduğuna dikkat çeken Alkış, belirli büyüklüğe sahip çatlakları onararak firmaların onarım maliyetlerini azalttıklarını kaydetti.

“CAMINI DEĞİŞTİRMEYE GELENLER İÇN BARINMA DİNLENME YERİMİZ VAR”

Kendi iş yerlerinde camlarını değiştirmeye gelenler için dinlenme ve barınma yerlerinin olduğunun bilgisini veren Alkış, “Cam değişimi hizmetlerinin yanında orjinal cam üzerinde oluşan küçük hasar ve çatlakları maliyetleri artırmadan tamir ediyoruz. Ayrıca anlaşmalı olduğumuz kasko ve sigorta şirketleriyle iş ortaklarımıza hızlı servis hizmeti sağlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

“ 10 METREKARELİK ALANDA AÇTIKLARI İŞ YERLERİ BUGÜN 3 BİN METRE KAREYE DÖNÜŞTÜ”

31 yıldır cam sektöründe faaliyet yürütmekte olan Alkış kardeşler, 1999 yılında 4 kardeşle 10 metrekarelik alanda kurdukları Barış Oto Cam, bugün 3 bin metrekarelik alanda örnek bir firma olarak hizmet veriyor.

“ MEZİTLİ ŞUBESİ DE AÇILDI”

Mersin’in Mezitli ilçesinde Mezitli Belediyesinin arkasında yeni bir şube açtıklarının bilgisini veren Alkış, pandemi nedeniyle insanları bir araya getirmemek ve riske atmamak için resmi açılışını şimdi yapmadıklarını ancak pandemi riskleri ortadan kalkarsa büyük bir açılış yapacaklarını kaydetti.

“ TAM KAPANMA SÜRESİNDE 7/24 HERGÜN AÇIĞIZ”

Alkış, 17 günlük tam kapanma süresince 7/24 saat hizmet vereceklerini belirterek, tam kapanmada hergün açık olacaklarını da sözlerine ekledi.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir