Ana Sayfa / Manşet / GİŞKAD üyeleriyle kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi

GİŞKAD üyeleriyle kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi

Hikmet Durgun-

Mersin’in önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) üyeleri, Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun Eşi Zeliha Su’nun da katıldığı istişare ve yeni aday üyeleriyle tanışma kahvaltısında buluştu.

Marina’da bir restaurantta sabah saatlerinde düzenlenen buluşmaya Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun Eşi Zeliha Su, GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, GİŞKAD’ın Kurucu ve onursal başkanı Cavidan Demirağ, Ayferi Tuğcu, GİŞKAD Yöneticisi Deniz Fedai, yönetim  kurulu üyeleri, GİŞKAD Üyeleri ile GİŞKAD yeni aday üyeleri katıldı.

Buluşmaya katılanlar tek tek kendilerini tanıtarak, hangi sektörde faaliyet yürüttüklerini kısaca anlattılar.

Buluşmanın açılış konuşmasını yapan GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, GİŞKAD’ın çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek, bu tür görüşmeleri ihtiyaç duydukları vakitte yapacaklarını söyledi. Buluşmaya geldiği için Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun Eşi Zeliha Su’ya teşekkür eden Beydağ, Mersin ve ülkenin kalkınması için ellerinden ne gelirse yapacaklarını dile getirdi.

Toplantıda bir konuşma yapan GİŞKAD’ın kurucu ve onursal başkanı İnşaat Mühendisi iş kadını Cavidan Demirağ, da GİŞKAD’ın çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, GİŞKAD’ın kuruluşu ve  bugüne kadar geçirdiği süreci değerlendirdi. Mersin ve ülkenin iyi bir noktaya gelmesi için iş kadınları olarak çok çabaladıklarını vurgulayan Demirağ, GİŞKAD üyelerinin başarılı ve istihdam yaratan insanlar olduğunu kaydetti.

Ayferi Tuğcu da GİŞKAD’ın STK içinde kendine özgü çalışmalarıyla kadınların iş yaşamında hak ettiği yeri alması, başarılarının temelini sağlam projelerle, konunun uzmanlarınca düzenlenen eğitim etkinliklerle Mersin İş Dünyasındaki hak ettiği yeri, başarıları üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Zeliha Su ise, “Mersin’e geldiğimde kadınların iş yaşamında başarılı çalışmalarını hayranlıkla izliyorum. Kadınlarımız  iş dünyasında başarılarıyla hak ettikleri yerde olmalarından büyük mutluluk duydum. Masaya yumruğunu vurarak ben de varım diyen sizleri tebrik ediyorum.” sözleriyle GİŞKAD Üyelerini kutladı.

GİŞKAD Kahvaltı etkinliği, “Etkili İletişim ve Sosyal Beceriler Eğitimi” alan GİŞKAD Üyelerine katılım belgeleri Günayım Ayaz tarafından verilmesiyle sona erdi.

Buluşma çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir