Ana Sayfa / EKONOMİ / Gıda Sektörünün Öncülerinden Hayri Topçu, firmalarıyla büyümeye devam ediyor

Gıda Sektörünün Öncülerinden Hayri Topçu, firmalarıyla büyümeye devam ediyor

Lale Gıda Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Topçu, Türkiye’nin Çeşitli Yerlerindeki Firmaların da katılımıyla bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Hayri Topçu, ev dışı tüketim sektörüne yatırım yapma kararı aldıklarını söyledi.

Lale Gıda Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Topçu, Türkiye’nin Çeşitli Yerlerindeki Firmaların da katılımıyla bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Tatlı ve gıda sektöründe öncülerinden birçok marka olmuş firmanın ustası ve firma sahibinin tanıtım kahvaltısına ilgi göstermesi dikkat çekti. Konukları ile tek tek ilgilenen Hayri Topçu, sezon başlangıcı nedeni ile böyle bir organizasyona ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Hizmette 45 yıllık deneyim

“Gıda sektöründe, biz aile olarak sizlerden biriyiz” diyerek sözlerine başlayan Hayri Topçu, “Babam Halil Topçu 1978 yılında Ankara’dan Mersin’e bir pasta şefi olarak gelmiştir. Ve Pasta sektöründe Mersin’e katkılarda bulunmuştur. Burada birçok pasta çeşidini Mersin’de Pasta sektörüne kazandırmıştır. Aynı zamanda ayısını hatırlayamadığım kadar pasta ustası yetiştirmiştir. Daha sonrasında kendisine ait Lala Pastanesini kurarak 15 yıl işletmesini yapmıştır. Sonraki dönemde pastane malzemeleri ve hammadde dağıtımını Lala Gıda olarak devam ettirmiştir. Bizlerde çocukları olarak 1998 yılında bayrağı devralarak, pastane malzemeleri ve ekipmanlarının satış ve dağıtımını üstlenerek hizmetlerimizi bir üst aşamaya taşıdık” dedi.

Pandemiye rağmen, hizmetler devam etti

Neredeyse yarım asırlık istikrarlı deneyimlerini aktarmaya devam eden Hayri Topçu, “Bundan 3 yıl önce EDT sektöründe yatırım yapma kararı aldık. Pandemi olmasına rağmen sabırla, azim ile çalışmalarımıza devam ederek, sizlerin de desteği ve katkısı ile bölgede sektörün ‘Lider Tedarikçisi’ konumuna geldik. Bu başarıda sizlerin payı büyüktür. Yeri geldi bizlere rehberlik ettiniz, yeri geldi tol gösterici oldunuz. Hepinize en kalbi muhabbetlerim ile teşekkür ederim.  Tabi ki ekibimin de özverili çalışmalarını da göz ardı edemem. Sizlerin huzurunda onlara da teşekkür etmeyi bir borç olarak bilirim” ifadelerini kullandı

Yeniliklerle büyümeye devam…

Sektördeki başarı ve deneyimlerini aktarmaya devam eden Lale Gıda Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Topçu, “Sektörde yenilikçi olmaya, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyoruz. Ev Dışı Tüketim sektörüne yatırım yapmaya karar verdik. Fuar ve benzeri etkinliklere katılarak, EDT ve Pasta sektöründe sizlere destek ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Şu an inşaatı devam eden ve yaklaşık 10 bin metre kareyi buluna yeni depolama ve dağıtım tesisimiz ile bölgenin en profesyonel firması olmayı hedefliyoruz. Bölgenin hizmet kalitesi yüksek, sevkiyatta hızlı, ürün çeşitliliği bakımından zengin bir tedarikçi olarak kalitemizi sürdürmeyi devam ettirerek, kurumsal yapımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Kıymetli misafirlerimiz ve siz çok değerli şeflerimiz, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Biz sizleri bir dost, bir iş ortağı ve kendi sektöründe başarılı bir uzman olarak görüp, bu yolculukta şu ana kadar olduğu gibi, bundan sonrada beraber yürümek istiyoruz. Bu günkü gibi programları yapmayı da sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir