Ana Sayfa / DÜNYA / Fransa, Türkiye’den gelenlere karantina zorunluluğu getirdi

Fransa, Türkiye’den gelenlere karantina zorunluluğu getirdi

Fransa Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla Türkiye dahil 7 ülkeden Fransa’ya geleceklerin 10 gün karantinaya girmesini zorunlu hale getirdi.

Uygulama Cumartesi gece yarısı yürürlüğe girecek.

 Türkiye’nin yanı sıra Bangladeş, Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’dan Fransa’ya gelecekler de 10 gün karantinaya girecek.

Bu ülkelerden Fransa’ya gidecekler, ülkeye giriş yaptıklarında karantinayı nerede geçireceklerine ilişkin bir belgeyi ibraz edecek, karantina süresince her gün 2 saat dışarı çıkabilecek.

Fransa geçen ay Hindistan’ı da karantina listesine almış ve Brezilya’yla da tüm uçuşları durdurmuştu.

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

SEÇER: “HEP BERABER BAŞARACAĞIZ, ÇÜNKÜ HALKIZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımıyla, Adana’da düzenlenen ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir