Ana Sayfa / Manşet / Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekinci: İnanıyorum ki 2022 Daha Mutlu, Daha Verimli Bir Yıl Olacak

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekinci: İnanıyorum ki 2022 Daha Mutlu, Daha Verimli Bir Yıl Olacak

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayınlayarak, yeni yılı kutladı.

Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ekinci İnşaat olarak 51 yıldır ürettiğimiz değer ve istihdamla, Mersin ekonomisinin önemli yapı taşlarından biriyiz. Tüm faaliyet alanlarımızda “En iyi bildiğin işi en iyi şekilde yap” düsturuyla ilk günden bu yana mükemmellik arayışı içinde hareket ediyor, iş yapma kültürümüzü insan, toplumsal fayda ve çevre ekseninde oluşturarak faaliyetlerimizi sürdürülebilir bir gelecek odağında devam ettiriyoruz.

Gayrimenkul faaliyetimiz kapsamında inşa ettiğimiz binalar, yüzlerce insana güvenli, konforlu, çevre dostu yaşam ve çalışma alanları sunuyor, kentimizin kalkınmasına yardımcı oluyor, daha müreffeh ve daha sürdürülebilir bir geleceğin temelini inşa etmek için çalışıyoruz.

Faaliyetlerimiz, uygulamalarımız, önceliklerimiz ve hedeflerimizle daha aydınlık, daha müreffeh ve daha sürdürülebilir bir geleceğin temelini inşa etmek için çalışıyoruz. İnsan hayatını en temel önceliğimiz kabul ediyor, her konuda çevresel etkimizi en aza indirmeyi hedefliyoruz. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak için sürekli araştırıyor, kendimizi geliştiriyor ve yatırımlar yapıyoruz.

Dünyayı hızla dönüştüren iklim krizi, nüfus artışı, demografik ve sosyal değişim, kentleşme ve teknolojik gelişmeler gibi mega trendleri yakından takip ediyoruz.

Ekinci İnşaat olarak Yenişehir bölgesinde temellerini attığımız Solaris projemiz, sürdürülebilir çevre prensibiyle tasarlanmış olup, standartları ile sadece bölgesinde değil Türkiye genelinde de fark yaratacak sistemler üzerine kurulmaktadır.

Türkiye’nin kendi enerjisini üreten en büyük konut projesi olan Ekinci Solaris’in yaşam alanı içerisinde kurulacak olan 3 bin metrekarelik Güneş Enerji Santrali ile ortak kullanım alanlarının elektrik ihtiyacı yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanırken, su ve enerji tasarrufu sağlayan sistemleri, iç mekan hava kalitesi, doğal aydınlatma, sıcaklık ve nem kontrolü, atık yönetimi gibi uygulamalarıyla da standart binalardan daha nitelikli ve verimli bir yaşamı konforu ve çevreci özellikleriyle sunacaktır.

Tarihsel köklerimizle toplumların refah ve gelişmişliğine hizmet eden bir şirket olarak, 2022’ye girerken sürdürülebilir geleceğin temelinde yer almayı da öncelikle bir sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Ve inanıyorum ki 2022 daha mutlu, daha verimli, daha bilinçli bir yıl olacak. 2022 yılının ülkemize ve tüm dünyaya huzur, barış, bereket ve sağlıklı günler getirmesini temenni ediyor, mutlu, daha aydınlık, güzel yıllar diliyorum.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir