Ana Sayfa / Manşet / DEVA Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen: “Toroslar’da partimize yoğun ilgi var gitmedik kapı bırakmayacağız”

DEVA Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen: “Toroslar’da partimize yoğun ilgi var gitmedik kapı bırakmayacağız”

Mersin’in Toroslar ilçesinde DEVA Partisi başkanı olan iş adamı Ramazan Özen, Toroslar ve Mersin genelinde partilerine yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, DEVA Partisinin Toroslar’da çok güçlendiğini söyledi.

HİKMET DURGUN

Yıllardır Mersin’de inşaat sektörü başta olmak üzere birkaç alanda faaliyetleri olan İş adamı Ramazan Özen’in Toroslar ilçe başkanı olmasından bu yana partide bir hareketlilik arttı ve Toroslar’da DEVA konuşulan partilerden biri oldu.
İş dünyası ve sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkileri olan ve sürekli halkın içinde olan DEVA Başkanı Ramazan Özen, yaptıkları çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Toroslar ilçe örgütü olarak her zaman ekip anlayışıyla hareket ettiklerini ve çalıştıklarını belirten Özen, şöyle konuştu;” Yönetimimiz çok kaliteli ve başarılı kişilerden oluşmaktadır. Toroslar ilçe örgütü olarak çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli ziyaretler yapıyoruz. Sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Halkımızla sürekli beraber olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızı ve iş dünyamızı ziyaretler edip sorunlarını dinliyoruz. Kadın ve gençliğimizin sorunlarını ve taleplerini alıyoruz. Sorun iyi bilinmeden çözüm de iyi getirilmez düşüncesiyle hareket ediyoruz. Ne yazık ki halen Toroslar ilçemizin ve Mersin genelinin ciddi sıkıntıları vardır. Mersin vergide 6. Sırada ancak hizmette çok geri sıradadır. Mersin ve Toroslar esnafı kan ağlıyor. Bu esnafımıza sahip çıkmamız gerekiyor. İlçemizde ve Mersin’de ciddi bir işsizlik sorunu yaşanıyor. Bu sorunlara cevap olunması gerekiyor.”
DEVA Partisinin Türkiye’ye hizmet etmek ve sorunları çözmek için yola çıktığının altını çizen Özen, şunları kaydetti;” DEVA partisi programıyla, tüzüğüyle, kurucularıyla, teşkilat yapısıyla Türkiye’nin tamamına hitap etmektedir. Partimizin temeli demokrasiye, şeffaflığa, liyakate, insan haklarına ve özgürlüğe dayanmaktadır. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, aktif siyaset yaptığı dönemlerde, Ekonomi Bakanlığı, Dış İlişkiler Bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı yapmış, bu alanlarda büyük başarılar elde etmiştir. Tabi kurucu kurulunda bulunan birbirinden değerli genel başkan yardımcıları ve üyeleri de kendi alanlarında büyük başarılara imza atmışlardır. Bu kadar başarılı bir kadronun bir arada bulunması çok önemli elbette, bu ülkemizin başarıya ulaşması için büyük bir fırsattır. Genel seçimlerde ve yerel seçimlerde herkes DEVA’yı konuşacak. Partimize çok büyük ilgi var. Her kesimden, her görüşten insana kapımız açıktır.”
Ekonominin hiç olmadığı kadar çok kötü bir dönem geçirdiğine dikkat çeken Özen, şöyle devam etti;” Ekonomiyi düzeltecek tek kişi liderimiz Ali Babacan’dır. Milletimiz de bunu görüyor. Şuan ekonomik krizin, en büyük nedeni, ülkemizin yanlış politikalarla yönetilmesidir, atamalarla koltuklar, sürekli değişiyor ve kimse sorumluluk almıyor. Böyle bir zeminde, ekonominin düzelmesini, beklememiz mümkün değil. Çözümü işin ehline verilmesi ve yatırımcıya güven vermesi, o da bu hükumetle mümkün değil, bizim iktidarımızla güven ve başarı gelecektir.”
Partimizi değerli halkımıza anlatıyoruz ve çok olumlu tepkiler alıyoruz” Diyen Özen,” Bize gelen talepleri değerlendirip sıkıntıları dinliyoruz. Bizim hedefimiz Toroslar ve Mersin genelinde 1. Parti olmaktır. DEVA partisi olarak Biz hazırız ve buradayız partimiz, demokrasi, adalet, özgürlük ve eşitlik temelini oluşturmaktadır.” İfadelerini kullandı. (habernews24)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir