Ana Sayfa / Manşet / Deva Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Diken güven tazeledi

Deva Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Diken güven tazeledi

Deva Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı Olağanüstü Kongresi Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti.
Tek liste ile gidilen seçimde önce atandı sonra İlçe Başkanı Seçilen İş adamı Mustafa Diken delegenin 367 oy alarak güven tazeledi.

Olağanüstü İlçe Kongresine Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Başdanışmanı Ramis Ongun’un yanısıra Toroslar, Akdeniz, Mezitli, Erdemli, Gülnar, Mut ve Silifke İlçe Başkanları, İyi Parti Toroslar İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Canlı, İyi Parti Toroslar İlçe Teşkilatı, basın mensupları, partililer ve seçkin davetli topluluğu katılım sağladı.

 

Başkan Diken kürsüde partililere yaptığı konuşmasında, Deva Partisinin Değerli Genel Merkez Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Başkan Başdanışmanım sayın Ramiz Ongun, değerli değişik partilerin İl ve İlçe Başkanları, kıymetli teşkilat mensupları, sevgili Mersinli gönüldaşlarımız. Bu program vesilesiyle çevre illerden ve hatta uzaklardan gelip bizlerle beraber olan çok değerli konuklarımız. Ulusal ve yerel basınımızın değerli temsilcileri, Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Yenişehir İlçe Olağanüstü Kongresine hepiniz hoş geldiniz.Bu ülkenin temel taşlarında demokrasi vardır, hukuk vardır. Bu ülkenin kurucu idaresinde özgürlükler, insan hakları, adalet vardır. Gayemiz, milletimizin sesini egemen kılmaktır. Ve bu konuda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de burada rahmet ile yad etmek istiyorum.

 

Bu milletimizin sesini egemen kılmak için yola koyulduk. Üstümüze düşen sorumluluğun farkındayız.Demokrasimize karşı olan her türlü engeli hep birlikte kaldıracağız. Milletin iradesini her şeyden, herkesten üstün tutacağız.Koşullar ne olursa olsun, hukuk devletinden ve hukukun üstünlüğünden asla vazgeçmeyeceğiz.

 

Başkan Diken, halkımız ne kadar haykırsa da sesini duyuramıyor. Korku siyaseti, polemikler, kavgalar hepimizi çok yordu. Çalışanlarımız her an işlerini kaybetme korkusuyla yaşıyor. İşçimiz, emeklimiz, esnafımız, memurumuz için aile geçindirmek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Yatırımcımız sanayicimiz önünü göremiyor. Kadınlar artık tek başına sokağa çıkmaya çekiniyor. Çocuklarımızın geleceği en büyük kaygımız.

Sevgili yol arkadaşlarımız, zor zamanlarda, zor yollardan geçtiğimizi biliyoruz. Ama biz nasıl yirüyeceğimizi de biliyoruz.Biz bu ülkenin hangi yoldan gitmesi gerektiğini de biliyoruz Ve artık “yeter” demek ile yetinmiyor Genel Başkanımız sayın Ali Babacan önderliğinde Türkiye’nin Devası için hep birlikte yola çıkıyoruz.
Kısa zamanda Yenişehir Teşkilatımızla çok işler başardık. Her bir yol arkadaşımın emeğine ve gönlüne sağlık. Bundan sonrada daha çok azim coşku ile çalışmaya, her bir yüreğe dokunmak için kararlıyız.

 

Başkan Diken, bütün cihan bilmelidir ki, bu devletin ve milletin baş edemeyeceği hiç bir zorluk yoktur. Gücümüzün kaynağı milliği egemenliktir,, asıl olan makam bu milletin kalbidir, biz bu makama talibiz.
Şimdi zaman, bu solundaki heyecan, yüreklerimizdeki heyecanı, tüm Türkiye’ye yayma zamanı.
Başkan Diker, tüm Türkiye için demokrasi ve atılım zamanı. Şimdi Türkiye için Deva zamanı
Yenişehir’in Deva’sı hazır, biz hazırız dedi.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ – SADECE HAKİKATİN PEŞİNDE KOŞAN GAZETECİLERİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir