Ana Sayfa / KADIN / DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan: 2023 tüm sorunlara DEVA olacak

DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan: 2023 tüm sorunlara DEVA olacak

DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, yeni yıl mesajında 2023’ün Türkiye ve dünya için olumlu gelişmeler getirmesi dileğini iletirken, Haziran ayında yapılması beklenen seçime de değindi. Aydoğan, seçimde DEVA Partisi’nin de içinde bulunduğu Millet İttifakı’nın iktidara geleceğini belirterek “İktidar değişimiyle DEVA’nın güçlü kadroları ülkemizin birikmiş sorunlarını birer birer çözmeye başlayacak. 2023 yılından itibaren bütün problemlerimiz DEVA bulacak” dedi.

AKP’NİN YANLIŞ POLİTİKALARI
Mesajında geride kalan 2022 yılının, iktidarın yanlış politikaları nedeniyle özellikle ekonomik açıdan büyük sıkıntılara sahne olduğunu vurgulayan Sultan Aydoğan, enflasyon nedeniyle Türkiye’de milyonlarca insanın açlık sınırının altında yaşadığını belirtti. Sıkıntıların birkaç ayda başlamadığını kaydeden Sultan Aydoğan, 20 yıldır iktidarda olan AKP’nin uzun yıllardır uyguladığı yanlış politikaların bir sonucu olduğunu ifade etti. Aydoğan, “AKP, iktidara geldiği günden bu yana ülkenin kaynaklarını yanlış yönetti. Özellikle geçiş garantili köprüler ve otoyollar, hasta garantili hastaneler gibi yatırımlar ile lüks harcamalar, sanayi yerine rantın desteklenmesi, nitelikli eğitim yerine her ilde bir üniversitenin tercih edilmesi gibi hatalarla bu noktalara geldik” diye konuştu.

TÜM KOMŞULARLA SORUN VAR
DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan iktidar partisinin siyasette ‘kutuplaştırma’ politikasının da büyük sıkıntılara yol açtığını kaydetti. Toplumun bir yarısıyla diğer yarısı arasında gerginlik oluşturulmaya çalışıldığını savunan Aydoğan, “Toplumsal barış bozulma noktasına geldi. Çok şükür ki halkımız kutuplaştırma politikasına yenilmedi” dedi. Sultan Aydoğan diğer yandan yanlış dış politikalar yüzünden tüm komşularla sorunlar yaşandığının altını çizerken “Özetle, 2022 yılınI AKP iktidarının yol açtığı ve ‘yıkım’ diyebileceğimiz olumsuzluklarla geride bırakıyoruz” diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKIYLA UMUTLAR YEŞERDİ
Tüm sorunlara rağmen halkın her zamankinden fazla umutlu olduğunu söyleyen Aydoğan, “Umudun kaynağı, Millet İttifakı oldu. Çünkü bu buluşma, AKP’nin verdiği hasarlara karşı muhalefetin güçlü bir birlikteliğiyle sağlandı. Haziran ayında yapılmasını beklediğimiz seçimlerden ittifakımızın zaferle çıkacağından kimsenin kuşkusu yok. Bu da tüm ülkenin umutlarını yeşertti. 2023 Haziran’ından itibaren DEVA Partisi’nin de içinde bulunduğu Millet İttifakı bütün sorunları hızla çözmeye başlayacak” dedi. Tüm Türkiye’nin yeni yılını kutladığını ifade eden Sultan Aydoğan şöyle devam etti: “Yeni yılın, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya, sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Umarım 2023’te ekonomiden siyasete, her konuda yaşadığımız sorunları geride bırakıp yeni ve güzel bir geleceğe adım atarız.”

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir