Ana Sayfa / EKONOMİ / Dervişoğlu’nun “Alışverişimizi Yerel Esnaftan” yapalım çağrısı videosu 500 bin kişi tarafından izlendi

Dervişoğlu’nun “Alışverişimizi Yerel Esnaftan” yapalım çağrısı videosu 500 bin kişi tarafından izlendi

Hikmet Durgun-

Mersin’de Şair Yazar Sait Dervişoğlu’nun “Yerel esnafa sahip çıkalım. Alışverişimizi yerel esnaftan yapalım” Kampanyası kapsamında çektiği 1 dakikalık video 2 hafta içinde sosyal medyada 500 bin kişi tarafından izlendi, binlerce kişi tarafından ise paylaşıldı.

Edinilen bilgilere göre Mersin’de sosyal kültürel faaliyetleriyle bilinen ve sosyal sorumluluk projelerinde çok görev alan iş insanı ve aynı zamanda Şair Yazar olan Sait Dervişoğlu, yerel esnaf için yaptığı “Yerel esnafa sahip çıkalım. Alışverişimizi yerel esnaftan yapalım” kampanyası kapsamında çektiği video 2 hafta içinde 500 bin kişi tarafından izlendi.

Pandemi sürecinde zorluklar yaşayan yerel esnafın sorunlarına dikkat çekmek ve yerel dayanışma konusunda farkındalık yaratmak için yerel esnafla video çeken Dervişoğlu, bu videoyu sosyal medya hesaplarında yayınlamıştı. Yoğun ilgi gören 1 dakikalık video Dervişoğlu’nun İstigram hesabı olan saitdervisogluoffical adlı hesapta 500 bin kişi tarafından izlendi. Binlerce kişi ise videoyu paylaştı.

Mersin’de Bir yerel marketin önünde ve birkaç iş yerinin içinde çekildiği görülen videoda Dervişoğlu“ Haydi Mersin yerel esnafa sahip çıkalım. Ramazan ayında ve pandemide alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım. Yerel esnaf yaşasın.“ diye çağrıda bulunuyor.

Videonun rekor düzeyde izlenmesi ile ilgili konuşan Sait Dervişoğlu, videonun bu kadar ilgi görmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, : “Pandemi sürecinde çok zor günler geçiren yerel esnafımızı yaşatmalıyız. Onların yanında olmalıyız. Uzun tam kapanma sürecinde zincir marketlerin açık olması kapalı olan yerel esnafı ciddi gelir kaybına uğrattı. Toplumun dikkatini yerel esnafımızın bu zor durumuna çekmek için hazırladığım videonun kısa sürede bu kadar ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Yerel esnaf için mücadele etmeye devam edeceğim. Bir kent yerel esnafıyla kalkar. Yerel esnaf kentin can damarıdır. Yerel esnaf çok önemlidir. Sahip çıkılması gerekiyor. Bir esnaf olarak her zaman Mersin yerel esnafının yanında ve hizmetinde olacağım.” Dedi.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir