Ana Sayfa / Manşet / Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Toroslar Belediyesi’ne Ödül

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Toroslar Belediyesi’ne Ödül

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’nda“Tekno Toroslar Projesiyle” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı.

“Bu projeyle geleceğe yön verecek fikirlerin Toroslar’da atılmasını hedefliyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Bu gurur hepimizin, bu gurur Toroslar’ın. Projemizi değerlendirip ödüle layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Ankara ATO Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapıldı.

Etkinlikte, Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’na katılarak dereceye giren belediyelere ödülleri verildi. Toroslar Belediyesi de gençlere yönelik çalışmaları başta olmak üzere ‘Tekno Toroslar Projesiyle’ ödüle layık görüldü.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

“Yeni Ufuklar İçin Gençlerimize Kapımız Daima Açık”

 Tekno Toroslar Projesi’nin yarışmada ödüle layık görülmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Yılmaz, gençlerin desteklenmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini dile getirerek; “Çevik Belediyecilik anlayışla, hızla değişen dünyanın teknolojik gelişmelerini yakından takip ediyor, geleceği şimdi yaşamak için yenilikçi adımlar atıyoruz. Gençlerimizin, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk Milletinin var olan değerlerini özümsemiş bir nesil olarak yetişmeleri en büyük arzumuz. Özellikle teknolojiyi takip etmelerini ve bilime yönelmelerini de çok önemsiyoruz. ‘Tekno Toroslar’ Projemizle gençlerimizin sosyo-ekonomik sebeplerden dolayı yaşadığı eğitim eşitsizliği sorununa çözüm olacak bir merkez inşa edeceğiz. Yeni teknolojilerin yer alacağı Tekno Toroslar’da teknolojik fikirleriyle bilim üretmek isteyen; fakat maddi imkansızlıklardan dolayı yeterli donanıma sahip olmayan gençlerimiz için her türlü imkanı sağlayacağız. Ülkemizin en iyi teknolojik alt yapılarını sunan üniversitelerin denginde hazırlayacağımız merkez, Toroslar’da yaşayan gençlerimize başarılı bir gelecek olacak. Gençlerimizin yazılımlar geliştirmesi ve robotik kodlamalar yapabilmeleri için gerekli tüm olanaklar bu merkezde sunulacak. Ülkemizin geleceğine yön verecek olan gençlerimizin eğitim, kültür, sanat, spor, bilim ve teknolojik yönden gelişmelerine katkı sunacak her türlü çalışmayı hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir