Ana Sayfa / Manşet / Çukurova Çağdaş Sanat Kültür Eğitim Vakfında görev dağılımında Demirağ’a önemli görev

Çukurova Çağdaş Sanat Kültür Eğitim Vakfında görev dağılımında Demirağ’a önemli görev

Tarsus’ta bir “Çağdaş Sanatlar Müzesi” kurulmasını amaçlayarak bir araya gelen 2000’i aşkın sanatseverin oluşturduğu “Tarsus Kültür Girişimi İnsiyatifi” ile yürütülen süreç sonunda 114 kurucu üye ile kurulan “Çukurova Çağdaş Sanat, Kültür ve Eğitim Vakfı” 1. olağan mütevelli heyet toplantısı 23.10.2021 tarihinde toplandı.

Toplantıda vakfın mütevelli heyet başkanlığına Hasan Şemsi ve başkan yardımcılığına Remzi Karabulut seçildi. Vakfın yönetim kurulu üyeliklerine ise: Hasan Şemsi, Remzi Karabulut, Aydan Dirik, Semih Yüksel,Osman Homurlu, Can Kalağoğlu, Cavidan Demirağ, Gülnur Karmutoğlu, Rahime Korkut, Ali Cerrahoğlu, Yeşim Sancaktar İçgören seçildiler. Denetim Kurulu: Binali Tunç, Bedrettin Gündeş ve Özcan Kahraman’dan oluştu.

Seçilen yönetim kurulu ilk toplantısını xxx tarihinde gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı ve vakfın önümüzdeki dönemde yapacağı faaliyetler ve kurumsal yapılanma konularında genel görüşme yapıldı. Yönetim kurulu görev dağılımında; Hasan Şemsi başkan, Remzi Karabulut başkan yardımcısı olarak belirlendiler. Aydan Dirik “Bürokratik İşlemler”, Cavidan Demirağ “İşbirlikler ve Temsilcilikler”, Can Kalağoğlu “Müze ve Sergiler”, Ali Cerrahoğlu “Halkla İlişkiler ve Basın”, Gülnur Karmutoğlu “Çukurova Çağdaş Gönüllüleri”, Osman Homurlu “Hukuk İşleri”, Remzi Karabulut “Sanat, Kültür, Eğitim, Müze”, Semih Yüksel “Mali İşler”, Yeşim Sancaktar İçgören “Organizasyonlar” konularından sorumlu olacaklar. Ekrem Kahraman vakfın genel koordinatörü ve genel danışmanı olarak görevine devam edecek.

İş Kadını İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ’a ise önemli bir görev verildi Demirağ, Tarsus, Çukurova, yakın Ortadoğu ve Akdeniz Kültür havzası )işbirlikleri ve temsilcilikler alanında görevlendirildi.

Çukurova Çağdaş Sanat, Kültür ve Eğitim Vakfı kentimize, bölgemize ve ülkemize çağdaş bir müze kazandırılması yolundaki çalışmalarına devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

ÇUKUROVA ÇAĞDAŞ SANAT, KÜLTÜR, EĞİTİM VAKFI

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir