Ana Sayfa / Manşet / CHP’li vekile kanser teşhisi

CHP’li vekile kanser teşhisi

CHP’den tarafından yapılan açıklamada, “CHP Elazığ milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol’a yapılan tetkikler sonucu prostat kanseri teşhisi konulmuştur. Bu neticede, bir operasyon geçirecek olan vekilimizin ameliyat sonrasında da bir süre tedavisine devam edilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yapılan açıklamada, “CHP Elazığ Milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol’a yapılan tetkikler sonucu prostat kanseri teşhisi konulmuştur. Bu neticede, bir operasyon geçirecek olan vekilimizin ameliyat sonrasında da bir süre tedavisine devam edilecektir. Siyasetçilerin öncelikli sorumluluklarının seçmenlerine karşı olduğundan hareketle, vekilimizin sağlığı ile ilgili süreç şeffaflıkla yürütülecektir. Sayın Erol’un tedavi süreci sonrasında hemşehrilerimiz ile bir arada olacağını, Elazığ’ımızın sorunlarına çözüm arayacağını saygılarımızla Elazığ kamuoyunun bilgilerine arz ederiz” denildi.

“Sevindirici olan başlangıç noktasında olması”

Kanal 23’te bir televizyon programına katılan Erol da hastalığının başlangıç seviyesinde olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bir prostat kanseri teşhisi konuldu. Sevindirici olan başlangıç noktasında olması. 15 Ocak’ta bir ameliyat geçireceğim arkasından bir tedavi sürecimiz olacak. Allah yardımcımız olsun bütün hemşerilerimin hayır dualarını istiyorum. Sonuçta bu bir ameliyat, riskleri vardır ama ben hep benim üzerimdeki duaya inanmışımdır.

En kısa zamanda tekrar Elazığ’a gelerek kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tabi ki doğal olarak insan üzülüyor. Bizim de ailemiz var çocuklarımız var. Onların da psikolojisini düşünüyoruz, etkileniyorsunuz. İnsan çoğu zaman kendi hayatından çok çocuklarının hayatını daha çok önemsiyor.”

Gürsel Erol

Erol, 1991 yılında SHP Gençlik kolları genel başkanlığı, 1992-1995 yılları arasında SHP ve CHP Elazığ il başkanlığı görevlerini üstlendi. 1995 genel seçimlerinde CHP Elazığ 1.sıra milletvekili adayı oldu. 1995-2014 yılları arasında Tunceli Eğitim Kültür Vakfı Genel Başkanlığı ve Alevi sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptı.

Erol, 26. Dönem Dersim Milletvekili seçildi, İçişleri Komisyonu CHP Grup Sözcülüğü görevini üstlendi. 18 Ocak 2016’da CHP Parti Meclisi’ne seçildi ve 27. dönem Elazığ milletvekili seçildi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir