Ana Sayfa / KADIN / CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Konya’da Buluştu

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Konya’da Buluştu

Başkan Vahap Seçer, CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın geleneksel buluşma programı kapsamında Konya’da bir dizi programa katıldı. Başkan Seçer, Konya Ticaret Borsası ve bazı sanayi tesislerini gezerek temaslarda bulundu. Kentteki iki günlük programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanları basın toplantısı düzenleyerek hazırladıkları sonuç bildirgesini kamuoyuyla paylaştı.

Ana temasını adalet ve demokrasi vurgularının oluşturduğu bildirgede, “Demokrasi cephesini genişletmiş, Altılı Masada büyük bir Türkiye İttifakı kurmuş Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde seçilmiş Belediye Başkanlarıyız. Bu yolculukta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`na sonuna kadar güveniyoruz” denildi.

Yerel yönetimlerdeki başarılı çalışmalarıyla Türkiye’ye yeni bir hizmet anlayışı kazandıran Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, ülkenin dört bir yanında gerçekleştirilen buluşma programlarıyla vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Başkanların, “Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması” adıyla gerçekleştirdiği 39’uncu buluşmanın adresi Konya oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de geleneksel buluşmada bir dizi programa katıldı.

Başkan Seçer, OSB ve Ticaret Borsası’na ziyaret

Programın birinci gününde; Kentteki kurum ve kuruluşları ziyaret eden Başkanlar, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Programlarda; CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanlarına eşlik etti. Başkan Seçer’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde de CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Atıf Dikici yer aldı.

Başkan Seçer, Konya Ticaret Borsası’na giderek yönetim kuruluyla istişarede bulundu. Ticaret Borsası’nın ardından Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bazı sanayi tesislerini gezip incelemeler yapan Başkan Seçer, işçi ve yöneticilerle buluşarak sorunlarını dinledi.

Katıldığı programlarda; CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları olarak sorumluluk alanlarındaki illerde tüm vatandaşlara eşit ve adil bir şekilde kaliteli hizmet sunduklarını dile getiren Başkan Seçer, Millet İttifakı’nın iktidarında bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi. Başkan Seçer, halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu belirtirken, Türkiye’nin geleceğinden umutlu olduğunu da ifade etti.

Başkanlar, buluşmanın ikinci gününde toplantı yaptı

Programın ikinci gününde; ülke gündemi ve sahadaki izlenimlerini düzenledikleri toplantıyla masaya yatıran Başkanlar, hazırladıkları sonuç bildirgesini kamuoyuyla paylaştı. Başkanların sonuç bildirgesini toplantıya öncülük eden, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun okudu.

“Kılıçdaroğlu’na sonuna kadar güveniyoruz”

Bildirgede, demokrasi ve adalet vurgusu ön planda tutuldu. Vatandaşın huzuru, adalet ve demokrasinin üstünlüğünün tüm makam ve mevkilerden önde geldiği belirtilen bildirgenin ana hatlarında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve siyasi yasak uygulaması yer aldı. Bildirgede; “Hiçbir hukuksuzluk, hiçbir siyasal mühendislik milletimizi tarihi rotasından saptıramadı. Bu karar da Türkiye’yi rotasından çeviremeyecektir. Milletimizin ferasetine, basiretine, vicdanına, irfanına güvenimiz tamdır. Millet kendi iradesine sahip çıkacak, kendisine sınırsız güç vehmedenlere sandıkta tarihi bir ders verecektir. Bizler, bu iktidar döneminde suikast girişimlerine, linçlere, saldırılara uğramış ancak yılmamış, teslim olmamış, boyun eğmemiş; dirayetle, basiretle Millet İttifakının mimarı olmuş, demokrasi cephesini genişletmiş, Altılı Masada büyük bir Türkiye İttifakı kurmuş Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde seçilmiş Belediye Başkanlarıyız. Bu yolculukta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`na sonuna kadar güveniyoruz. Altılı masanın 2023 yılında ülkemizi seçim zaferine kavuşturacağına olan inancımız da tamdır” ifadeleri de yer aldı.

Devamında ise, CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Türkiye’nin geleceği için birlikte hareket edeceği mesajını da paylaşıldı.

Başkanlar, basın toplantısının ardından Konya’da gerçekleştirdikleri “Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması”nı sonlandırdı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir