Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Çani Lojistik ve Petrolleri Sahibi Murat Çani, Babalar Gününü kutladı

Çani Lojistik ve Petrolleri Sahibi Murat Çani, Babalar Gününü kutladı

Çani Lojistik ve Petrolleri Sahibi Murat Çani, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mersin’de ve Yurtdışında Lojistik ve petrol alanında başarılı çalışmalara imza atan hayırsever genç iş insanı Murat Çani, Babalar Günü dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Babalara emeklerinden dolayı büyük saygısının olduğunu belirten Çani, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Babalarımız, yüreklerinde taşıdıkları sevgi ve şefkati evlatlarından hiçbir zaman esirgememiş ve bu yüzden evlatları tarafından daima örnek alınmışlardır. Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeliyiz. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız. Onlara yalnızca babalar gününde değil, bizlere ihtiyaç duydukları her dönemde destek olmalı, bizler için ne kadar değerli olduklarını daima hissettirmeliyiz. .

Babaların hakkının asla ödenemeyeceği ve onlar için ne yapılırsa yeterli olmayacağına vurgu yapan Çani, mesajına şu sözlerle devam etti “Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakarlığı gösteren değerli varlıklarımızdır. Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Bu tüm Babaların ve baba adaylarının Babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Öte yandan Murat Çani ve kardeşleri Rahmeti Babaları İbrahim Çani hayrına Yenişehir Belediyesi ile protokol imzalayarak Yenişehir Belediyesi Özel İbrahim Çani Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yapmaya karar vermişlerdi ve inşaat halen devam ediyor.

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DUTAR ERDEMLİLİ EMEKLİLERE AYLIK NAKİT DESTEĞİ SAĞLAYACAKLARINI MÜJDELEDİ!

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir