Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / BVS Plastik Sahibi iş Adamı Bülent Ulusoy’dan 19 Mayıs kutlaması

BVS Plastik Sahibi iş Adamı Bülent Ulusoy’dan 19 Mayıs kutlaması

BVS Plastik Sahibi ve aynı zamanda MESBAK Kullanıcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Bülent Ulusoy, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

BVS Plastik Sahibi ve aynı zamanda MESBAK Kullanıcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Bülent Ulusoy,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadelemizi başlatmak üzere Samsun’a ayak bastığı günün 102. yılının sevincini ve gururunu yaşıyoruz.” Diyen Ulusal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

” İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ın, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye gençliğine duyduğu güvenin ve önemin göstergesidir. 19 Mayıs 1919’da, kahraman halkımızın bağımsızlık için verdiği mücadele, gösterdiği cesaret ve fedakârlık neticesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği gençlerimize emanet. Bu değerli emaneti yaşatmak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak ve sonsuza kadar korumak en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur.”

Tüm insanlığın çok ciddi bir sınavdan geçtiği bu küresel salgın döneminde sevincimiz ve heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden, kazanımlarının ışığından hiç bir zaman ayrılmadan, halkın egemenliği ve tam bağımsızlık yolunda durmadan ilerlemek en önemli hedeflerimiz arasındadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözlerini günün anlam ve önemi için dikkate değer buluyorum; ‘Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir! Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’ diyerek, gençlerin toplum içerisinde nasıl büyük bir sorumluluğu olduğunu gözler önüne sermiştir. Antalya Genç İş İnsanları Derneği olarak biz de bu sorumluluk bilinciyle, çalışmalarımıza durmadan ve yorulmadan devam ederek bu ödevi yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’DEN 23 NİSAN KUTLAMASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir