Ana Sayfa / EKONOMİ / Basketbolcularımızdan 2’nci ligde başarı sözü

Basketbolcularımızdan 2’nci ligde başarı sözü

Başkan Gültak, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 2022-2023 sezonunda 2’nci ligde Akdeniz ilçesini temsil edecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularını ağırladı. Akdeniz ekibi, mücadele edecekleri 2’nci ligde başarılı olup üst lige çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacakları sözünü verdi.

Mersin Engelliler Kültür Sanat ve Spor Kulübü Başkanı ve Akdeniz Engelliler Spor Kulübü yöneticisi Ali Layıklı, ziyaretleri hakkında yaptığı kısa açıklamada, “Akdeniz Belediye Spor Kulübümüz bünyesine katıldığı daha ilk yılında takımımız, Türkiye Engelliler Basketbol Ligi’nde, üçüncü liginden ikinci lige çıkmıştır. Her türlü desteklerinden dolayı Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Sayın Ali Uçar’a teşekkür ediyorum” dedi.


“Sporcularımıza her türlü desteği sağlayacağız”
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da ziyaretleri nedeniyle sporculara teşekkür etti, yeni sezonda başarılar diledi. Başkan Gültak; “Birkaç yıl önce kendi amatör ruhunuzla bir yerlere geldiniz. Ama bizim kulübümüz olduktan sonra profesyonel destek de alıyorsunuz. Tabi bizler de Ali Uçar müdürümüz de sizlere gerekli maddi desteği sağlayacağız. Umarım iyi bir lig geçer ve bu ligin sonunda da üst lige çıkarız” diye konuştu.

“Yıllar sonra sağladığımız barış ortamı birilerini rahatsız ediyor”
Başkan Gültak, Akdeniz’de yıllardır yaşanan sorunların, özellikle de PKK terörü ve uyuşturucunun yok edilmesinin yollarından birinin de spor, sanat, kültür ve gençlere yönelik eğitim projeleri olduğunun altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Akdeniz’de gerçekleşen değişim, dış güçlerin ve PKK’nın canını sıkıyor. Birileri bu dönüşümden rahatsız oluyor. Çünkü böylesi uzun soluklu bir barış, huzur ve kardeşlik ortamı, Akdeniz’de daha önce hiç sağlanmamıştı. Bu nedenle spor önemsiyoruz ve sizlere de güveniyoruz.”
Akdeniz ekibi, ikinci lige yükselmiştiAkdeniz Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1’inci Ligi’nde yer alan Çanakkale Boğazgücü Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın, 2022-2023 sezonunda 3’üncü Lig’de faaliyetlerini sürdürme kararı alması nedeniyle, 2022-2023 sezonunda 2’nci Lig’de yer almaya hak kazanmıştı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir