Ana Sayfa / KADIN / Başkan Yılmaz deprem için seferber

Başkan Yılmaz deprem için seferber

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen, Mersin olmak üzere çevre illerde de yaşanan depremin ardından ilçede 50 ayrı noktada oluşturdukları Acil Toplanma Alanları ile Mersin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

Toroslar Kaymakamlığı ile birlikte hazırlanan Acil Toplanma Alanları, Toroslar Belediyesinin web sitesi ile sosyal medya hesaplarında vatandaşlara en kısa süre içerisinde duyuruldu.

Toroslar’ın dört bir yanındaki sosyal tesisler ve spor kompleksleri olmak üzere muhtelif yerlerde vatandaşlara açılan Acil Toplanma Alanlarında kalan hemşerileriyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz’a, İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan da eşlik etti.

Barınma ihtiyacının yanı sıra sıcak çorba, poğaça ve çay ikramında da bulundukları Acil Toplanma Alanlarında özellikle çocuklarla ve büyüklerle yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşların Belediyenin 0324 322 72 00numaralı telefonundan Afet Masasına ulaşabileceklerini de söyledi.

 “El Ele, Bu Süreci Atlatacağız”

Başkan Yılmaz, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret ederek, en zor günlerin vefakâr kahramanları sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Bu zorlu süreci, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz; “112 Acil Kriz Merkezindeyiz. Arkadaşlarımız, şehrimizin değişik yerlerinden gelen anonsları değerlendiriyor, bilgilendiriyor ve yönlendiriyor. Biz de bu merkezle koordineli olarak çalışıyoruz.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen, kentimiz olmak üzere çevre illerde de yaşanan depremin ardından vatandaşlarımız evlerine giremiyorlar. İlçemizde Toroslar Kaymakamlığımız ile birlikte 50 ayrı noktada vatandaşlarımızı ağırlıyoruz.  İnşallah bu süreci de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Tüm vatandaşlarımıza sabır diliyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir