Ana Sayfa / Manşet / Başkan Gültak; “Mersin Millet Bahçesi Hepimizin;Sahip Çıkalım”

Başkan Gültak; “Mersin Millet Bahçesi Hepimizin;Sahip Çıkalım”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mersin Millet Bahçesi içerisinde yer alan çeşitli donatı alanları ve yön ve ışıklı tabelalara, tuvaletler, kapılar, duvar ve fayanslara kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilmesini eleştirdi.

Millet Bahçesi içerisinde bulunan donatı ve alanlara verilen zararla ilgili güvenlik güçlerine gerekli müracaatın yapıldığını ve kamera kayıtlarının incelendiğini aktaran Başkan Gültak; “Aylar süren büyük mücadele ve uğraşlarımız sonucu Mersin’e kazandırılan en önemli ve en büyük projelerden biri olan Millet Bahçesi’ni bu halde görmek elbette üzücü. Tabi belediye olarak kırılanı, bozulanı hızlı bir şekilde onarmaya hazırız” dedi.

“Keşke bunu yapmak zorunda kalmasak”

“Akdeniz ve Mersin’e kazandırdığımız her türlü sosyal, kültürel ve sportif tesisimize, park ve yeşil alanlarımıza sahip çıkmak elbette görevimiz” diyen Başkan Gültak; “Ancak keşke bunu yapmak zorunda kalmasak. Keşke birileri, milletimizin alın terinden dökülen vergileriyle yapılan bu alanlara hiç zarar vermese. Halkımızdan tek ricamız, bu tür değerlerimize zarar verenleri uyarmaları, gerektiğinde de emniyet birimlerimize haber vermeleridir” ifadelerini kullandı.

“Bu çağ dışı tutum hiçbir ideolojinin bahçesinde yer almaz”

Başkan Gültak; kimi internet haber sitelerince, özellikle sosyal medya hesapları üzerinden belediyeye ve kendisine yönelik eleştirilere de yanıt vererek şu ifadeleri kullandı; “Bu tarz eylemler siyaset üstüdür. Bu çağ dışı tutum hiçbir ideolojinin bahçesinde yer almaz; almamalıdır. Kırılan, sökülen, zarar gören ne varsa yerine yenisini koymak için belediye olarak gereken çalışmayı hemen başlatırız. Elbette bu bizim görevimiz. Ancak toplumsal olarak da bu konuda duyarlı olmamız gerektiğinin altını bir kez daha çiziyorum. Tabelalar, lavabo, kapı ve duvarlara verilen zararı en kısa sürede ekiplerimiz eliyle tamir ve tadilattan geçireceğiz. Fakat önemli olan, bu tür yapı ve mekanlarımıza hepimizin sahip çıkıp korumasıdır.”

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir