Ana Sayfa / KÜLTÜR/SANAT / BAŞKAN BOZDOĞAN, “DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ’’

BAŞKAN BOZDOĞAN, “DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ’’

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 18. Yenice Barış ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen Nurettin Rençber konserine konuşması ile damga vurdu. Hep direneceğiz diye halka seslenen Başkan Bozdoğan, “Her şeye karşı hep direneceğiz, yoldaşlarımızda ahlaksızlık yapanlar varsa onlara karşı da direneceğiz, biz direne direne kazanacağız bundan emin olun.’’ diye konuştu. Mutlaka il olacaklarını dile getiren Başkan Bozdoğan, yaptığı konuşması ile Yenice’nin Tarsus’un yaşam kalitesi en yüksek ilçesi olacağını belirtti.

Son zamanlarda Tarsus’un il olması için oda ve medya kuruluşlarının desteği ile büyük bir projeye imza atan Başkan Bozdoğan, Yenice’de düzenlenen 18. Barış ve Kültür Festivali kapsamında sahne alan Nurettin Rençber konserinde daima direneceklerini belirtti. Sık sık “Benim halkım bana yeter, doğruyu da yanlışı da halkım görür ve kararını ona göre verir’’ ifadelerini kullanan Başkan Bozdoğan, yaptığı konuşması ile konsere adeta damgasını vurdu. Sevgi, hoşgörü, alın teri ve emekle Tarsus’ta umudun asla tükenmeyeceğine değinen Başkan Bozdoğan, Tarsus’un mutlaka il olacağını bunun için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Bozdoğan, gündemden düşmeyen ve büyük ses getiren İl’le de Tarsus projesi ile Tarsus’un il olacağını ve Yenice’nin de Tarsus’un yaşam kalitesi en yüksek ilçe olacağına değindi. Yenice’ye çok önem verdiklerini de belirten Başkan Bozdoğan yaptığı konuşma sonrası Yenicelilerden büyük alkış topladı.

 

BOZDOĞAN, “YOLDAŞLARIMIZDA AHLAKSIZLIK YAPANLAR VARSA ONLARA KARŞI DA DİRENECEĞİZ’’

Bu yolda halkın desteği ile her daim çalışmalarının süreceğini belirten Bozdoğan, “Biz hep direneceğiz, ama her şeye karşı… Yoldaşlarımızda ahlaksızlık yapanlar varsa onlara karşı da direneceğiz.  Biz direne direne kazanacağız bundan emin olun.  Yenice bana sevgiyi verdi, Yenice hoşgörüyü verdi, Yenice alın terini gösterdi, Yenice emeğin ne olduğunu gösterdi. Ve eğer bir kentte emek varsa, alın teri varsa, sevgi varsa, hoşgörü varsa orda asla umut tükenmez. Yenice ilçesi benim için çok önemli.  Size söz veriyorum, Tarsus il olacak ama Yenice’de Tarsus’un en iyi, en kaliteli, yaşam kalitesi en yüksek ilçesi olacak. Hepinizi tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyorum’’ dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir