Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Barış Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Alkış’dan Anneler Günü kutlaması

Barış Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Alkış’dan Anneler Günü kutlaması

Barış Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Alkış, Anneler Günü dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Alkış mesajında, ” Aileyi aile yapan yegane gerçek, annenin cefasıdır, vefasıdır Unutulmamalıdır ki: “cennet anaların ayakları altındadır” dedi.

 

Mersin Oto Cam piyasasının en etkili firmalarından biri olan ve kaliteli hizmetiyle ön plana çıkan Barış Oto Cam’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Alkış, Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Alkış yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Anne, toplumun en küçük yapı birimi olan ailenin temelidir. Annelerin mutluluğu, sağlığı, huzuru ve ekonomik özgürlüğü, toplumun gelişmişliğini ve refahını birebir etkilemektedir. Annelerin yetiştirdiği sorumlu bireyler, toplumu ileri taşıyan, üreten ve güçlü bir ülkenin geleceği olurlar. Toplum olarak yarınlarımızın daha güzel ve mutlu olmasını istiyorsak öncelikle aileye yani anneye özel bir önem vermek durumundayız. Annenin şefkati, sevgisi ve yol göstericiliği ilk adımızla başlıyor ve belki de son adıma kadar onun öğretileri ile yolumuza devam ediyoruz. Canıyla can veren, fedakarlıklarıyla örnek olan, sonsuz sevgileri ve şefkatleri ile kalplerimizin en özel yerinin sahibi olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

“ Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini, emeğini ve desteğini eksik etmeyen annelerimiz, sadece yılın bir gününde değil, her gününde sevgi, saygı ve minnet duygusuyla anacağımız en kıymetli varlığımızdır.” Diyen Alkış, “Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturuyor. Biliyoruz ki barış dolu, huzurlu, sağlıklı bir dünya şevkatli annelerin yetiştireceği bilinçli, dürüst ve saygılı nesiller sayesinde mümkün olacaktır. Annelerimizin aynı zamanda bir kadın olarak siyasette, ekonomide ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha etkin olması en büyük arzumuzdur. Kadınlarımızın etkinliği demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzü de hiç kuşkusuz  geliştirecektir. Ailenin çekirdeği olan kadın olmadan, anne olmadan, sosyal barışın ve hatta evrensel barışın korunması mümkün değildir. Aileyi aile yapan yegane gerçek, annenin cefasıdır, vefasıdır Unutulmamalıdır ki: “cennet anaların ayakları altındadır” Bu duygularla tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum “ ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DITAV MERSİN HALK MÜZİĞİ KOROSU ÜYE KAYITLARINA BAŞLADI

DİTAV Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, DİTAV Mersin Halk Müziği Korosu” ile ilgili  çağrıda ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir