Ana Sayfa / Manşet / Ankara Tüm Emlakçılar Meslek odası başkan adayı Nejla Aykaç: Başkan olursam meslektaşlarımızla sorunlarımızı çözeceğiz

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek odası başkan adayı Nejla Aykaç: Başkan olursam meslektaşlarımızla sorunlarımızı çözeceğiz

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek odası başkan adayı Nejla Aykaç, adaylık çalışmaları kapsamında ekibiyle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Konuyla ilgili haber sitemize önemli açıklamalarda bulunan Aykaç, şöyle konuştu; “Corum da doğdum İlkokulu Çorum da Ortaokul lise ve üniversiteyi Kırıkkale de okudum Lise ve üniversite yıllarımda TV de haber sunuculuğu yaptım Uzun yıllardır emlakçıyım Aynı zamanda Uluslararası ticaret yapan şirketin genel müdürüyüm. Ankara Uzlaştırmacılar Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesiyim. Keçiören Çorumlular derneği başkan yardımcısı ve dış ilişkilerden sorumlu başkanıyım. Başkent Ankara Esnaf ve Sanatkârları Danışmanlık ve Gayrimenkul Derneği kurucusu ve halen başkanıyım. Adli mercilerde Gayrimenkul alanında yeminli bilirkişiyim. Adalet bakanlığında uzlaştirmacıyım. Ticaret mahkemelerinde Konkardato komiseriyim. Rafineri ve petrol kimya Kimya mezunuyum İktisat fakültesi kamu yönetimi lisans mezunuyum Anadolu üniversitesi adalet bölümü mezunuyum Anadolu üniversitesi Emlak ve Emlak yönetimi mezunuyum. Uluslararası ilişkiler lisans mezunuyum Halen Atatürk Üniversitesi sağlık kurumları işletmeciliği ve İstanbul üniversitesi İş sağlığı ve güvenliği öğrencisiyim. Aynı zaman da Uluslararası ilişkiler bölümünde doktora yapıyorum.

“Aykaç Gayrimenkul firmasının kurucusu ve sorumlu emlak danışmanı olduğunu ve 10 yılı aşkın süredir bu görevi yaptığını anlatan Aykaç, şöyle devam etti;” ATEM e başkan adayı oldum Çünkü bu kadar çok yönlü bilgi ve tecrübelerimi emlak mesleği ile buluşturmak emlak sektörünün ve emlakçı meslektaşlarımın yarınlarına yön verecek projelerimi hayata geçirerek toplumda hakkettiği değerleri kazandırmak Belediyelerde tapularda ve toplum içerisinde mesleki saygınlık ilk ilkemiz Tüm meslektaşlarımızın ortak sorunlarına ivedi çözüm kurulları Ekonomik zorluklarda destek alabilecekleri kurullarımız Meslekte birlik ve beraberlik içerisinde özel de Ankara genelde yurtiçi ve yurtdışında gezi panel fuarlara üyelerimizin oda desteği ile katılımlarını sağlamak Hukuki yardımların odamız eliyle tam destek sağlanması gibi birçok alanda hepimizin koşullarını iyileştirecek çalışmalarımızın özenle ve özveriyle yapılacağından hiç şüpheniz olmasın Tam anlamıyla güveneceğiniz bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarımızı şeffaf bir sistemde hep birlikte mesleğin iyileşmesi adına sürece hepimizin dahil olacağı bir döneme oy vermenizi istiyorum. Odamızın kaynaklarını odamız bünyesinde mesleğini icra eden sizler için sonuna kadar kullanacağız Birlik beraberlik güven saygı ve hoşgörü içerisinde şeffaf yönetebilmem için oylarınıza talibim.”

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ – SADECE HAKİKATİN PEŞİNDE KOŞAN GAZETECİLERİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir