Ana Sayfa / Manşet / Akdeniz DEVA Başkanı Özcan Demir: Akdeniz’in DEVA’sı hazır çalmadık kapı bırakmayacağız

Akdeniz DEVA Başkanı Özcan Demir: Akdeniz’in DEVA’sı hazır çalmadık kapı bırakmayacağız

DEVA Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, www.habernews24.com Genel Yayın Yönetmeni Hikmet Durgun’a önemli açıklamalarda bulundu.Akdeniz’de yoğun bir ilgi gördüklerini belirten Demir, Akdeniz’de çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Mersin Akdeniz doğumlu olan evli ve 3 çocuk babası Serbest Mali Müşavir Özcan Demir, siyasette İlk kez DEVA’da başlamış.

2 Şubat 2021 tarihinde Deva Partisi Akdeniz ilce Başkanlığına atandığını belirten genç siyasetçi Demir, şöyle konuştu; “Genel Başkanımız Ali Babacan ve Mersin İl Başkanımız Cenk Cenkcimenoğlu benim örnek aldığım tecrübeli siyasetçi ve liderdir. Bu nedenle çok şanslıyım. Öncelikle Akdeniz ilçemizde teşkilatlanma çalışmalarına başladık. İlçe binamızı Akdeniz ilçemizin en işlek caddesi olan Hastane Caddesin de tuttuk. İlce binamızı partimize layık bir şekilde düzenledikten sonra, İlçe kurucu heyetimizi birbirinden değerli parti gönüllülerimizden ve siyasi tecrübesi olan arkadaşlardan harmanlayarak oluşturduk. İlçe kurucu heyetimizi oluştururken 2 şeye dikkat ettik, birincisi ilçemiz de sevilen biri mi, ikincisi liyakat sahibi mi? Gerisi teferruattı zira parolamız gelin Canlar bir olalım dı. “

İlce yönetimi ile Yaklaşık 9 aydır Akdeniz ilçesin adım adım, kapı kapı dolaştıklarını anlatan Demir, Muhtarlarımızı, Sivil toplum kuruluşlarımızı, Diğer siyasi parti ilçe teşkilatlarını ve esnaflarımızı hemen hemen her gün gezerek partimizi ve kendimizi tanıtıyor ilçemizin ve ülkemizin sorunlarını dinliyor partimizin çözüm önerilerini aktarıyoruz. Allah’ımıza şükürler olsun ki gittiğimiz her mahalle de büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Partim ve il Başkanımın bana ve ekibime duymuş olduğu güvene layık olmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Akdeniz’de yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarının altını çizen Demir, “İlçe binamızın açılışını geçen hafta Genel Başkanımız ALİ Babacan ve Genel Başkan yardımcılarımızın katılımı ile coşkulu bir şekilde yaptık. Aralık ayının ilk haftasın da 1. Olağan İlçe Kongremizi yapmak için kolları sıvamış bulunmaktayız. Bir Mersinli olarak şehrimizin ve Akdeniz ilçemizin tüm sorunlarını bilmekle birlikte sorunların çözümü ve ilçemizin layık olduğu huzur ve modern bir ilçe hüviyetine bürünmesi için neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Güzel günler yakındır.” Şeklinde konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir