Ana Sayfa / POLİTİKA / Akdeniz Belediye Başkanı Gültak MESİAD’ı ziyaret ederek, Mersin’in ve Akdeniz’in layık yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak MESİAD’ı ziyaret ederek, Mersin’in ve Akdeniz’in layık yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi

MESİAD’ı ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarı diledi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Akdeniz ilçesinde güzel hizmetlerde bulunan ve sivil toplum örgütleri ile halkla iç içe olan Gültak, kongrelerini yeni yapan MESİAD’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, kentimizde yaşayan vatandaşların birliktelik istediklerini kaydederek, “Kentimiz için alınan her kararda birlik olunması kentimizin yararına olacaktır” dedi.
Akdeniz ilçesinin gündüzleri Mersin nüfusunun önemli bir kısmını ağırladığını ifade eden Engin, “Gündüzleri kentin yükünü Akdeniz ilçesi çekiyor. En önemli tesisler burada yer alıyor. Mersin’in kalbi burada atıyor. Sürekli dinamik olan sayın Mustafa Gültak Başkanlığında güzel çalışmaların devam etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ardından söz alan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, MESİAD’ın kentimize ve bölgemize yaptığı katkılara değinerek, “Birçok başarılı çalışma yapan MESİAD, kentimize öncülük eden ender bir kuruluştur” dedi.
Çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Gültak, “Mersin’in ve Akdeniz ilçesinin layık yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle ilçemizde bulunan eski yapıların dönüşümü için kararlıyız. Bu konuda tüm siyasi parti ve kent dinamiklerinden destek bekliyoruz. Kentimizin kalkınması ve arzu edilen güzelliklere kavuşması için birliktelikle yürümemizde fayda vardır. Liman, lojistik, sanayi, tarım firmalarının ve Mersin esnafının büyük çoğunluğunun yer aldığı Akdeniz’de önemli işlere imza atmak ve her vatandaşımıza eşit hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer: “Bizlere Güvenin, Bizlere İnanın, Bizleri Sevin”

Mezitli Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize ettiği Emir Can İğrek ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir