Ana Sayfa / KADIN / AK Parti, “mini infaz” paketini Meclis Başkanlığı’na sundu cezası 10 yıldan az olan çocuk sahibi kadınlar tahliye olacak

AK Parti, “mini infaz” paketini Meclis Başkanlığı’na sundu cezası 10 yıldan az olan çocuk sahibi kadınlar tahliye olacak

Teklifle, 15 yaşından küçük çocuğu olan ve cezası 10 yıldan az kadın hükümlüler cezaevine girmeyecek ve hâlen cezaevinde çocukları ile kalan kadınların yasa çıktıktan sonra infazları ertelenecek.

AK Parti, “mini infaz” paketini Meclis Başkanlığı’na sundu. Teklifle; yabancı hükümlüler hakkında denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak, cezalarının infazına karar verildikten sonra sınır dışı edilme işlemleriyle ilgili olarak bu hükümlülerin durumları İçişleri Bakanlığı tarafından incelenecek. Nakil talebinde bulunan ve maddi durumu yetersiz olan hükümlülerden nakil giderleri alınmayacak. Hükümlü ve tutuklulara hasta ziyareti amacıyla verilen ve izinler arasında beklenmesi gereken asgari bir aylık süre şartı kaldırılacak.

Teklifle, 15 yaşından küçük çocuğu olan ve cezası 10 yıldan az kadın hükümlüler cezaevine girmeyecek ve hâlen cezaevinde çocukları ile kalan kadınların yasa çıktıktan sonra infazları ertelenecek.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

MHP Mersin İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Yapıldı yönetimde sürpriz isimler var

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi yoğun katılımla Edip Buran Kapalı Spor ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir