Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Adana’da iyilik bulaşıcıdır platformundan yardımlaşma çalışması

Adana’da iyilik bulaşıcıdır platformundan yardımlaşma çalışması

Adana’da İYİLİK BULAŞICIDIR Sloganıyla yola çıkan Adana Gönüllüleri Platformu, ihtiyaç sahibi binlerce aileye gıda yardımı ulaştırdı.

İş insanları M. Erkan Türkoral, Y. Okan Türkoral, Burak Yılmaz, Av. Oya Tekin ve Av. Celal Tekin öncülüğünde oluşturulan Adana Gönüllüleri bu yılda yaklaşık 2000 adet koliyi ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Evine yiyecek götürmeyen kişilere “Her güne bir iyilik yapalım, İyilik bulaşıcıdır.” sloganıyla yardım kampanyasını bu yılda devam ettiren Adana Gönüllüleri platform üyeleri, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerinin evine giderek gıda paketlerini ulaştırıyor.

Adana Gönüllüleri hayırseverlerin oluşturduğu platform, koronavirüs salgını dolayısıyla evden çıkamayan dar gelirlilere destek sağlamak için yoğun çaba gösteriyor. İnsanların dışarıya çıkmaması ve virüsün dışarıya yayılmaması için yoksul, yetim ve 65 yaş üstü yaşlılara ve evine ekmek götüremeyen kişilere yardımcı oluyorlar. Adana Gönüllülerinin bu yıl 2000 adet aileye gıda yardımında bulunacak.

ADANA GÖNÜLLÜLERİ “GÖNÜL GÖNÜLE BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ…”

Platform sözcüsü Av. Celal Tekin, Adana Gönüllüleri olarak Hiçbir ayrımcılığa fırsat vermeden, aradaki siyasi, sosyal, kültürel farkları kaldırdık ve Adana’mız adına bir kardeşlik hikâyesine çevirdik. Kriz dolayısıyla gelirlerimiz azalmasına rağmen seferber ettiğimiz imkânlarımızın yanına, nispeten daha varlıklı olan kardeşlerimizin gönlünü koyduk, büyük bir aileye dönüştük.

Bütün bunları yaparken, kimseyi incitmemeye, gururunu kırdırmamaya, şahsi veya siyasi reklam yapmamaya özen gösterdik. Veren eli alan elle gizlice buluşturan güveni inşa ettik. Adana Gönüllüleri platformuna maddi durumu iyi insanların daha çok kişiye yardım ulaştırılması için kampanyamıza katkı sunmalarını istiyoruz.” Dedi

Ne mutlu ki, ihtiyacımız olan kardeşlik ve dayanışma duygusunu ayağa kaldırarak, iyiliği bulaştıran hayırda yarışan, ekmeğini bölüşen herkes bu kardeşlik şöleninin paydaşıdır.

Yardım alan ailelerde salgın dolayısıyla çalışamadıklarını ifade ederek yardımları için Adana Gönüllüleri platform üyelerine teşekkür ettiler.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, SEÇER’İ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir