Ana Sayfa / SPOR / Tarsus Halkından Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan’a: Tenis Kulübümüze karışma kapatma

Tarsus Halkından Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan’a: Tenis Kulübümüze karışma kapatma

Tarsus Belediyesi tarafından , Tarsus Tenis Kulübüne yapılan 3 gün içerisinde tesisi boşaltın tebligatı üzerine Tarsus ayağa kalktı ve Başkan Bozdoğan’a Tenis Kulübüne dokunma kampanyası başlattı.

Tarsus Belediyesi tarafından , Tarsus Tenis Kulübüne yapılan 3 gün içerisinde tesisi boşaltın tebligatı üzerine Tarsus ayağa kalktı ve Başkan Bozdoğan’a Tenis Kulübüne dokunma kampanyası başlattı.

Milli Tenisçi Mert Naci Türker , Tarsus Belediyesi tarafından alınan karara gösterdiği tepkide , ” Büyük emekler harcanarak birçok zorluk ve fedakarlıklarla meydana getirilen “Tarsus Tenis Kulübü” Tarsus’umuza kazandırılmış önemli bir spor kompleksidir. Uluslararası standartlarda kortlara sahiptir. Bu noktaya gelene kadar büyük çaba harcanmıştır. Gerek çocuklarımız ve gerek biz büyükler için çok önemli spor alanıdır. Uluslararası turnuvalara ev sahipliği yaparak kentimizin tanıtımına katkı sağlamakta, sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili çalışmalarda bulunmaktadır.
Kulübümüzün yeri belediyeye ait olup belediye tarafından kulübe tahsis edilmiştir. Yakın zamanda belediye hukuk müdürü ve zabıtalarla kulüpte tutanak tutulmuş olup 3 gün içinde yerin boşaltılması belirtilmiştir.
Bende 8 yaşında raket tutmaya Tarsus Tenis Kulübü kortlarında başlayan bir sporcu olarak kulübümüzün değerlerine sahip çıkmamız gerektiğinin önemini vurgulamak istiyorum. En kısa zamanda bu büyük yanlıştan geri dönülmesini ve gereğinin yapılmasını rica ederim ” dedi.
Tarsus Tenis Kulübü Sporcuları da , ” Uluslararası standartlarda kortlara sahiptir. Bu noktaya gelene kadar büyük çaba harcanmıştır.
Gerek çocuklarımız ve gerek biz büyükler için çok önemli spor alanıdır. Uluslararası turnuvalara ev sahipliği yaparak kentimizin tanıtımına katkı sağlamakta, sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili çalışmalarda bulunmaktadır.
Kulübümüzün yeri belediyeye ait olup belediye tarafından kulübe tahsis edilmiştir.
Dün belediye hukuk müdürü ve zabıtalarla kulüpte tutanak tutulmuş olup 3 gün içinde yerin boşaltılması belirtilmiştir.
Sonuç olarak; TTK hepimizin. Başta belediye yönetimleri olarak sahip çıkalım, destekleyelim, geliştirelim.
Duyarlı bir vatandaş ve bir Tarsuslu olarak bu yanlıştan bir an önce dönülmesini ve gereğinin yapılmasını önemle rica ederim ” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.
Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Körüklü de yayımladığı mesajda , ”
Kıymetli hemşehrilerim;
Son günlerde, Tarsus Tenis Kulübünün faaliyet alanının Tarsus Belediyesine ait olduğu sebebiyle belediye başkanlığınca bu alanın boşaltılacağı kamuoyunda gündem olmuştur.
İlçemizi gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında temsil eden Tarsus Tenis Kulübü, bu muameleyi hak etmemektedir. Tarsus Tenis Kulübü, Tarsus’un ortak değeri niteliğindedir.
Spor, başta uyuşturucu olmak üzere kötü alışkanlıkların en büyük düşmanıdır. Bundan dolayı sporun olduğu her yerde desteğimiz tamdır. “Çağdaş Tarsus” iddiası ile yola çıkanlar, yönlerini kaybetmiş, yoldan çıkmışlardır. Artık yapılan siyasi hamleler, kokmuş paça çorbası gibi mide bulandırmaktadır. Tarsus’un ortak değerlerine göz dikilmesi, tahammül sınırlarını zorlamış, Tarsusluları derinden üzmüştür. Bu konuda yetkililerin üzerine düşeni eksiksiz yapması elzemdir.
Ülkü Ocakları dün olduğu gibi bugün de rantın değil, milletin hizmetkârıdır ” diyerek tepki gösterdi.
PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, “Gelincik Tepesi’nde seyir terası oluşturacağız”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir