Ana Sayfa / Manşet / “3 Ocak Minikler Futbol Turnuvası’nda” şampiyon Toroslar Halkkent Spor

“3 Ocak Minikler Futbol Turnuvası’nda” şampiyon Toroslar Halkkent Spor

Toroslar Belediyesi’nin, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği “3 Ocak Minikler Futbol Turnuvası’nda” şampiyon Toroslar Halkkent Spor oldu.

Amatör spora verdiği desteği artırarak sürdüren Toroslar Belediye Başkan Atsız Afşın Yılmaz; “Sporun kaybedeni yoktur. Bu turnuvamızda da dostluk kazandı. Amacımız çocuklarımıza sporu sevdirmek ve onları daha fazla sporla buluşturmak. Tüm çocuklarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

İlçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin katılımıyla gerçekleşen Toroslar Belediyesi 3 Ocak Minikler Futbol Turnuvası, final müsabakalarının ardından ödül töreni ile son buldu.

2009 ve 2010 yaş gruplarının yer aldığı müsabakalarda minik futbolcular, centilmence bir mücadele verdi. 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçlarına çıkan miniklerin heyecanı ise görülmeye değerdi.

Toroslar Belediyesi Osmaniye Semt Sahası’nda yapılan maçları aileler de yakından takip ederek, çocuklarına destek verdi.

Toroslar Halkkent Spor’un şampiyon olduğu turnuvada; ikinciliği Çukurova İdman Yurdu göğüslerken, Mersin Çelik Spor üçüncülük, Kuvayi Milliye Spor ise dördüncülük elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, düzenlenen törenle takdim edildi.

Başkan Yılmaz; “Amatör Sporun Yanındayız”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan tüm spor kulüplerine teşekkür ederek; “Bir takımımız şampiyon oldu ancak bütün takımlarımız kazandı. Amatör Spor Kulüpleri, çocuklarımıza, gençlerimize değer katıyor. Sporun ve sporcunun yanındayız” dedi.

“Sporun bir yaşam biçimi haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Dostluk havasında geçen bir turnuvaya daha ev sahipliği yaptık. Amacımız hem amatör spor kulüpleri arasındaki diyalogu artırmak hem de yıldız adaylarına fırsat vermek.  Çocuklarımızı centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor, turnuvaya katkı yapan takımlarımıza, hocalarımıza, hakemlerimize de teşekkür ediyorum. Spora desteğimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir