Tüzün Group yönetim kurulu başkanı Halil Tüzün ve Onursal Başkanı Hüseyin Tüzün, Kurban Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladılar. Bayramların barışa, kardeşliğe ve birlikteliğe vesile olmasını dilediler.
Tüzün Group yetkilileri ortaklaşa yayınladıkları mesajında şu ifadelere yer verdiler; “Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı günlerdir. Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.
Kurban, Yüce Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlere şükrün; paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesidir. Dayanışma ve kardeşliğimizin pekiştirildiği, bayramın bizi sevdiklerimize daha da yakınlaştırmasını, kırgınlıkların son bulmasını, uzaktakilerin sevdiklerine sağ salim kavuşmasını Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu coşkunun her zaman yaşanmasını, evlerimizden ve ülkemizden eksik olmamasını diler, bu duygularla herkesin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”