Ana Sayfa / Manşet / Kılıçdaroğlu: Gezi direnişi; dayanışmaya, barışa, kardeşliğe ve demokrasiye adanmış bir millet hareketiydi

Kılıçdaroğlu: Gezi direnişi; dayanışmaya, barışa, kardeşliğe ve demokrasiye adanmış bir millet hareketiydi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi davasında verilen kararların ardından yaptığı Twitter paylaşımında, “Gezi direnişi; dayanışmaya, barışa, kardeşliğe ve demokrasiye adanmış bir millet hareketiydi.” görüşünü aktardı. 

Kılıçdaroğlu Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“Gezi direnişi; dayanışmaya, barışa, kardeşliğe ve demokrasiye adanmış bir millet hareketiydi. Ülkemize karabasan gibi çöken bu zorba ve hukuk tanımaz iktidar, maalesef hukuku ayaklar altına almaya devam ediyor… Az kaldı; bu zulme son vereceğiz ve adaleti yeniden tesis edeceğiz!”

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

MESİAD’dan Çukurova Uluslararası Havalimanı’na Ziyaret!

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir