Ana Sayfa / KADIN / CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cem Barut, Yeni Yılı Kutladı

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cem Barut, Yeni Yılı Kutladı

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cem Barut, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Aynı zamanda Mezitli Belediye Meclis üyesi olan başarılı Eğitimci Cem Barut, yeni yılın barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Barut, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Her yeni yıl yeni umutlarla geliyor. Temennim; 2025 yılının öncelikle tüm dünyaya dostluk ve barış getirmesi, her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi, ilimizin, ülkemizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesidir. Yeni yılın barışa, kardeşliğe ve özgürlüklere vesile olmasını temenni ediyorum.
2025 yılının halkımıza huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor, herkesin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyorum”

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

FRM Bulut İnşaat Yönetim kurulu başkanı Ferman Bulut, 1 Mayıs işçi Bayramını kutladı

FRM Bulut İnşaat yönetim kurulu başkanı Ferman Bulut, 1 Mayıs işçi Bayramı dolayısıyla bir kutlama ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir