Ana Sayfa / KADIN / Anahtar Parti Mersin İl başkanı Ahmet Gök: Mersin’de partimize büyük bir ilgi var

Anahtar Parti Mersin İl başkanı Ahmet Gök: Mersin’de partimize büyük bir ilgi var

Haber; Hikmet Durgun

Mersin- Anahtar Parti Mersin İl teşkilatı basın mensuplarıyla buluşarak çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Mersin İl Başkanı Ahmet Gök, Mersin’de 7 ilçede atama yaptıklarını belirterek partilerine yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

Anahtar Parti Mersin il teşkilatı Akşam saatlerinde parti il binasında basın mensuplarıyla bir buluşma gerçekleştirdi. Çikköfte ikramının olduğu buluşmada konuşan Anahtar Parti Mersin İl Başkanı Ahmet Gök, partilerine yoğun bir ilginin olduğunu belirterek,” partimize her kesimden yoğun bir teveccüh var. Bu bizi mutlu ve umutlandırıyor. Biz Türkiye’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Genel Başkanımız Yavuz Ağiralioğlu Türkiye’nin her bölgesine gidiyor ve çok seviliyor. Genel başkanımızı Mersin’de de ağırlayacağız. Çalışmalarımızı yapıyoruz.” Dedi.

Mersin’de 7 ilçede var olduklarının bilgisini veren Gök, “ biz ilçelerde atama yaparken çok dikkatli davranıyoruz. O ilçede kim çok seviliyor o ilçenin anahtarı kimdir ona bakıyoruz. Arkadaş dost diye bakmıyoruz. Anamur veya başka ilçelere gitmeden başkan atamadık. Oralara gidip çalışma yaparak atadık. Kim Anahtar olabilecek ona bakıyoruz. Yoğun bir çalışma yapıp ona göre başkanı yönetimi atıyoruz” diye konuştu.

Siyasi olarak ülke için endişelerinin olduğunu kaydeden Gök,” ülke için kaygılanıyoruz. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için bu yola çıktık. Mevcut ülke yönetimini beğenmiyoruz. Daha iyi bir ülke mümkün sloganıyla yola çıktık. Başka yere oy verebilecek yer yok mu diyenler için kurulduk.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Parti Kurucular Kurulu üyesi Muhamed Kayhan ise, birçok partiden istifa eden insanların partilerine katıldığını ifade ederek,” hem Ak partiden hem CHP’den hemde bir sürü partiden insanlar istifa edip partimize katılıyorlar. Genel Başkanımız Yavuz Başkanla 25 yıldır yol arkadaşlığı yapıyorum. Türkiye’nin sorunlarını çözmek için kurulduk. Ülkede milleti sıkışıklıktan kurtarmak için bu yola çıktık. Milletimize ulaşıp çözüm önerilerimizi anlatacağız. Hep milletimizin yanında olacağız. Ülkede ciddi bir liyakatsızlık var bunu ortadan kaldıracağız.” İfadelerini kullandı.

6 aylık süre içerisinde 81 ilde ve 753 ilçede teşkilat kurduklarının bilgisini veren Kayhan, şöyle konuştu; “geçtiğimiz ayda tüzük kurultayımızı yaptık. Sadece delegeleri davet ettik. Hemen hemen tüm delegeler eksiksiz katıldı bu bizi çok mutlu etti. Van’dan Mardin’den Siirt’ten hemen hemen her bölgeden delegeler gelmişti bu bizim umudumuzu artırdı. Ekim ayında genel merkez olarak Ankara’da vizyon ve vitrin kurultayını yapacağız. Biz kurultayımızı yaptığımız için seçime girmeye hak kazanmış bir partiyiz. Seçime de hazırız.”

Konuşmalarının ardından Anahtar Partinin ilçe başkanları kendilerini kısaca tanıttılar.

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

SEÇER “PATİKÖY, DİĞER BELEDİYELERİMİZE DE GÜZEL BİR ÖRNEK OLACAK”

Her canlının yaşam hakkını gözeten bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Patiköy ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir