Ana Sayfa / Manşet / Kamışlo’da Suriye Ordusuna bağlı güçler ile yerel asayiş güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor ölü ve yaralılar var

Kamışlo’da Suriye Ordusuna bağlı güçler ile yerel asayiş güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor ölü ve yaralılar var

Suriye’nin kuzeyindeki Kamışlo kentinde Suriye Ordusuna bağlı Vatan Savunması ( Difai Vatanniye) adlı milisler ile yerel asayiş güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Çatışmalarda asayişten 1 kişi hayatını kaybederken, Vatan Savunması milislerinden ise 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Türkiye sınırındaki Kamışlo kentinde bu gece geç saatlerde yerel asayiş güçleriyle Vatan Savunması adlı milisler arasında yol kontrolü nedeniyle önce gerginlik yaşandı ardından ise çatışma yaşandı.

Çatışmalarda asayişten 1 kişi hayatını kaybederken, Vatan Savunması milislerinden ise 3 kişi hayatını kaybetti. Her iki taraftan 8 kişi yaralanırken, çatışmalar nedeniyle sivillerin dışarıya çıkmaması isteniliyor.

Çatışmaların şiddetlenmesi üzerine her iki grup bölgeye askeri sevkiyat gerçekleştiriyor.

 

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

BAŞKAN ÇETİNKAYA’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Memleket Partisi Mersin Mezitli İlçe ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir