Ana Sayfa / EKONOMİ / Zirvedekiler Ödül Töreni gerçekleştirildi

Zirvedekiler Ödül Töreni gerçekleştirildi

 Burak Karataş Medya tarafından 6.’sı düzenlenen Zirvedekiler Ödül Töreni, Mersin Divan Otel’de Özge Ulusoy’un sunumu ve Zara konseri ile gerçekleştirildi.

Törene Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MÜSİAD Mersin Başkanı Serdar Yıldızgörer, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, MTSO Başkan Adayı Alper Gürsoy ve çok sayıda iş dünyası temsilcisi katıldı.

ÖDÜLLERİ VALİ PEHLİVAN VERDİ

Törende Mersin Valiliği Yılın Kurumu seçilirken, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ödülünü Burak Karataş Medya Kurucusu Burak Karataş’tan aldı. Yılın İş İnsanı (Erkek) Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım ve Yılın Genç İş İnsanı (Erkek) Dicle Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yıldızgörer seçilirken ödüllerini Mersin Valisi Pehlivan takdim etti. Yılın Sanayi Yatırımı Ödülü’nü ise Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) almaya layık görüldü. MTOSB Başkanı Sabri Tekli ödülünü Mersin Valisi Pehlivan’dan aldı. Apiana Yönetim Kurulu Başkanı Reem Kayalı, Yılın İş İnsanı (Kadın) kategorisinde, Bonobant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, Yılın Genç İş İnsanı (Kadın) kategorisinde ödül almaya hak kazanırken ödüllerini Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak verdi. Mersin Narenciye Festivali’nin düzenlenmesinden dolayı Mersin Ticaret Borsası Başarı Ödülü’ne layık görülürken, Başkan Abdullah Özdemir, ödülünü Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan aldı.

YILIN MARKASI MIP

Yılın Markası ödülüne layık görülen Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş’nin Genel Müdürü Johan Van Daele de ödülünü Başkan Gültak’tan aldı. Yılın Yatırımı ödülü ise Teknopanel firmasının oldu. Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci ödülünü Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın elinden aldı. Yılın STK’sı seçilen MERYAD (Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği) Başkanı Coşkun Doğmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri de ödüllerini Mezitli Belediye Başkanı Tarhan’ın elinden aldılar. AHBİB (Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatcıları Birliği) ise ihracata yaptıkları katkıdan dolayı Başarı Ödülü’ne layık görüldü. AHBİB Başkanı Veysel Memiş ödülünü, Başkan Tarhan’ın elinden aldı. Hayat Özaltın Yılın İnşaat Projesi seçilirken, Özaltın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hilmican Altın ödülünü MTOSB Başkanı Sabri Tekli’den aldı. Bir başka Başarı Ödülü’nün sahibi olan Teknopars Makine’nin ödülünü ise Genel Müdür Emre Kuren, MTOSB Başkanı Sabri Tekli’den aldı.

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Ödül töreninde, “Yılın Kurumu” ödülünü Mersin Valiliği adına alan Vali Ali Hamza Pehlivan yapmış olduğu konuşmasında; “Zirvedekiler dergisini, düzenlemiş oldukları bu organizasyondan kutluyor, “Yılın Kurumu” ödülünü Mersin Valiliğimize verdikleri için teşekkür ediyorum. Valiliğimiz, bütün illerde olduğu gibi, devletimizi, başta Cumhurbaşkanlığımız olmak üzere bütün Bakanlıklarımızı temsil ediyor. İldeki bütün kamu adına yapılan yatırımları, hizmetleri, himaye ediyor. Bununla birlikte de Valiliğimiz; vatandaşımızı, iş dünyası dahil toplumumuzun bütün kesimlerini, eğitimden tarıma, sanayiye; kültür turizmden ulaşıma, sosyal hizmetlere, gençlik spora kadar bütün hizmet alanlarını gözeten bir anlayışla Mersinli hemşerilerimize etkin bir şekilde hizmet etme gayreti içindedir. Dolayısıyla bu ödülü Valiliğimizin himayesinde hizmet sunan bütün kurum ve kuruluşlarımız adına ve 100 binin üzerindeki kamu çalışanlarımız adına almak istiyorum. Bu vesileyle de dünden bugüne başta bizden önceki Sayın Valilerimiz olmak üzere, Valiliğimiz bünyesine bağlı bütün birimlerde çalışmış ve çalışıyor olan bütün mesai arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarak teşekkür ediyorum. Eğer devletimiz ve vatandaşımızın kaynaşması, kamu hizmetlerinin en etkin şekilde vatandaşlarımıza ulaşması mümkün oluyorsa işte bu kamu çalışanlarımızın katkısıyla, emeğiyle oluyor. Mersin ilimiz, güzel Türkiye’mizin güzel bir ili. Sadece Akdeniz’in değil, Türkiye’mizin inci ve öncü bir şehri Mersin’imiz. Böyle güzel bir şehre hizmet etmek, böyle güzel bir şehirde çalışmak, böyle güzel bir şehirde yaşamak, böyle kadirşinas Mersinli hemşerilerimizle aynı ortamı paylaşmak bizler için büyük bir mutluluk büyük bir gururdur. Bundan sonra da bütün mesai arkadaşlarımızla birlikte, sizlerle de hem sivil toplumla hem bizatihi vatandaşlarımızla bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gönül birliği ve el birliği içerisinde hizmetlerimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. Bu akşam ödül alan her kişi, kurum ve kuruluşları tebrik ediyorum. Bu vesileyle, Zirvedekiler Dergisinin yıl dönümünün kutlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir