Ana Sayfa / Manşet / Yeni dönemde çok ihtiyaç duyulan sanal market olan Negelio Sanal Market 3 bin ürün çeşidiyle yakında hizmete açılıyor

Yeni dönemde çok ihtiyaç duyulan sanal market olan Negelio Sanal Market 3 bin ürün çeşidiyle yakında hizmete açılıyor

Yeni dönemde çok ihtiyaç duyulan online sanal market olan NEGELİO Sanal Market 3 bin ürün çeşidiyle yakında Mersin’de hizmete girecektir. Negelio Sanal Market Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Murat Suatoğlu, Online Sanal marketlere artık çok ihtiyaç duyulduğunu belirterek, 3 bin ürün çeşidiyle kuryelerimiz aracılığıyla hizmeti, insanların evlerine, ofislerine, iş yerlerine ve dış mekanda istedikleri konuma kadar götürerek verecektir. Ürünlerin siparişleri cep telefonuna indirilecek olan NEGELİO aplikasyonu (uygulaması) üzerinden kolayca verilecektir” dedi.

Koronavirüsün uzaması ve bu hastalığının ne zaman biteceğinin bilinmemesi insanları evlerinde sağlıklarını korunmaya mecbur kılarken, çoğu insan ihtiyaçlarını marketlere gidip karşılamak istiyor fakat alışverişe gelen diğer insanlardan Coronaya yakalanır endişesiyle çok mecbur olmadıkça marketlere gidemiyorlar.

“ABD VE AVRUPA’NIN ÇOĞU YERİNDE SANAL MARKETLER TERCİH EDİLİYOR”

Yeni dönemin en önemli ihtiyaçlarından olan Sanal market ABD ile Avrupa’nın çoğu yerinde uygulamaya konulurken, Türkiye’de profesyonel anlamda sadece sanal market olarak hizmet veren 2-3 firmanın dışında yerelden ulusa hizmet verecek yeni bir firma daha Mersin’de hizmete girecektir. Aralarında iş insanı Murat Suatoğlu’nun da bulunduğu profesyonel bir grup iş insanı tarafından, insanların pandemi’de riske girmemeleri için evlerine kadar hizmet götürmeyi amaçlayan “NEGELİO” isminde sanal market kurarak bu ay sonuna doğru hizmet vermeye başlayacaklardır.

Negelio sanal market ile ilgili Negelio Sanal Market Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Murat Suatoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

“ PANDEMİDE SANAL MARKETLERE İHTİYAÇ ÇOK ARTTI”

Suatoğlu, Negelio’yu insanların pandemi sürecinde riske girmemek ve evinden çıkamayan müsait olamayan insanlara hizmet etmek amacıyla kurduklarını belirterek, şöyle konuştu:” Negelio ihtiyaçlardan dolayı kuruldu. Pandemi süreciyle insanlar evlerinden çıkmaya tedirginler. Çoğu insan en yakın komşusunu hatta en sevdiği yakın ailesini Koronavirüs hastalığı nedeniyle ziyaret etmekten çekiniyor. Fakat yaşamlarını sürdürmek için gıda ve diğer ürünlerini almak zorunda da kalıyor. Marketlere veya diğer alışveriş merkezlerine gittiğinde kalabalığın içinde kendini görüyor ve ciddi anlamda kaygılanıyor. Virüs doktorların dediği gibi en çok kalabalık ortamlarda ve yakın temaslarda kapılıyor. Hal böyle olurken insanların hayatı bizim hayatımızdır deyip Sanal market projesi üzerinde 1 yıldan fazladır çalışıyoruz. Negelio sadece pandemi için kurulmuş bir proje değildir. Özellikle evinden çıkamayan alışverişini yapamayan bir sürü insanlara hizmet etmek için de kurulmuştur. Sadece pandemiyle sanal markete çok ihtiyaç haline gelmiştir. Pandemi inşallah biran önce biterse biz sanal market işine yine de devam edeceğiz. Daha da geliştireceğiz. Arabası olamayan veya sağlık sorunları nedeniyle evlerinden çıkamayan insanlar için de sanal market onların ihtiyaçlarına çok güzel bir cevap olacaktır. NEGELİO Sanal market öncelikli olarak Çukurova bölgesinde şubeleşmeye doğru giderken aynı zamanda Türkiye’nin büyükşehirleri de dahil olmak üzere tüm bölgelerde hizmet vermeye başlayacak bir ulusal marka stratejisiyle yatırımlarını yapacaktır. Online sanal marketler ABD ile Avrupa’nın çoğu yerlerinde uygulamada olup ülkemizde az da olsa ulusal düzeyde yeni yeni faaliyette bulunmaktadır.”

“ ÜRETİCİ KADIN KOOPETARİFLERİYLE VE DİĞER KOOPERATİFLERLE İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ”

Mersin ve Çukurova bölgesinde faaliyet başlayacak olan Negelio sanal marketin ulusala doğru adım adım ilerleyerek şubeleşeceğini dile getiren Suatoğlu, “3 bine yakın ürün çeşitliliğiyle hem yerel markalar hem de ulusal markaları kapsıyor. Negelio yerel üreticilerle ve kooperatiflerle işbirliği içerisinde olarak doğal ürünleri dengeli fiyatlarla Mersin halkına ulaştıracak, Mersin üretimine ve istihdamına da katma değer yaratarak katkıda bulunacaktır.” dedi.

“ 3 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİ “

3 bin çeşitli ürünlerinin olduğunun bilgisini veren Suatoğlu,” Teme gıda, temizlik, bebek, ev bakım, fırından ürünler, içecekler, kişisel bakım, sebze meyve, su çeşitleri, süt ve kahvaltı çeşitleri, gurme lezzetler, yiyecekler, hazır yemekler, sağlıklı beslenme ürünleri, et-şarküteri ürünleri ile çok sayıda ürünler olacak.” diye konuştu.

“İlerleyen süreçte yerli üreticiye destek olacaklarını, tarladan ürününü alarak hem çiftçiye emeğinin değerini vererek hem de tüketiciye uygun fiyatla sağlıklı, doğal ve de taze ürünleri ulaştırmanın mutluluğunu yaşayacağız.” açıklamalarında bulunan Suatoğlu,” Böylece tüketici ile üretici arasında bir köprü olarak tüketiciye uygun fiyatlarla hizmet vermiş olacağız. Ayrıca üreticiye destek olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Suatoğlu, “Bu bağlamda sadece çiftçimize değil Kadın kooperatifleriyle de işbirliği yapılarak onların el emeği ile üretmiş olduğu ürünleri tüketiciye ulaştırarak hem kooperatifteki kadınların ekonomik kalkınmasına destek olunacak hem de doğal ve sağlıklı ürünler arada aracı olmadan doğrudan tüketicinin hizmetine sunulacaktır “ diye kaydetti.

“BÜNYEMİZDE BULUNAN KADIN KURYELERİMİZE POZİTİF AYRIMCILIK, FİRMAMIZIN ÖNEM VERDİĞİ BİR DEĞERDİR ”

“Birçok kadın ve erkek kuryeleriyle Sabah 08:00 ile gece 24:00 arasında hizmet vereceklerini duyuran Suatoğlu,  “Firmamızda pozitif kadın ayrımcılığa önem veriyoruz. Bu kapsamda firmamızda kadın ağırlıklı kuryelerimiz bulunmaktadır” diye kaydetti.

NEGELİO projesi,

Haziran 2019 tarihinde kurgulanmaya başlanmış ve farklı sektörlerde başarısını kanıtlamış olan girişimcileri ortak paydada buluşturarak, 16 Haziran 2020 tarihinde NGL MARKETÇİLİK LOJİSTİK TARIM TİC. LTD.ŞTİ. olarak kurularak ticari faaliyetlerine başlamıştır. Kasım 2020 tarihinde mağaza – depo kurulumlarını tamamlamış ve Mayıs 2021 tarihi itibariyle online telefon aplikasyonu üzerinden ürün satış faaliyetlerine başlamıştır.

NEGELİO ortakları her biri kendi alanında uzman olup bugüne kadar yaptıkları ticaretlerle ulusal veya yerel lokasyonlarda tanınan birçok sosyal sorumluluk projesi organizasyonu gerçekleştirmiş ve sivil toplum örgütleriyle ortak projeler yürütmüş kişilerden oluşuyor. Ayrıca meslek odalarında aktif görevler almış, bireysel ve tüzel başarılara sahip, donanımlı kurucu ortaklar ile hedefe yönelik kadroyu bir araya getirerek, ulusal bir marka yaratmak hedefiyle yola çıkmıştır. NEGELİO ailesi Bilişim, İnşaat, Yenilenebilir Enerji, İş Sağlığı ve Güvenliği, Eğitim, Danışmanlık ve Sağlık sektörlerinde bulunan diğer ticari faaliyetlerine de 20 yılı aşkın süreden beri devam etmektedir.

NEGELİO Nedir?

NEGELİO, konumlandığı ve konumlanacağı şehirlerde bulunan popülasyona, market ürünlerini kurye aracılığıyla hemen ulaştıracak bir e-grocery / online market girişimidir. Ürün portföyü kişi ihtiyaçlarının tamamının karşılanabileceği zengin bir içeriğe sahiptir.

NEGELİO normal fiziki bir market değildir. Ürün satış faaliyetlerini yalnızca cep telefonuna indirilen NEGELİO aplikasyonu (uygulama) üzerinden online yürütür. Sipariş verilen ürünler NEGELİO çalışanı olan kuryeler aracılığıyla hemen teslim edilmek üzere, müşteri adresine ulaştırılır.

Misyon

Negelio ailesi olarak tüm çalışmalarımız yüksek kalite, hızlı teslimat, dengeli fiyat odağı ile müşteri memnuniyeti ekseninde kurgulanmaktadır.

Negelio ürün portföyünde bulunan ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra, hizmet verilen bölgelerde temiz, doğaya saygılı, sağlıklı üretimi benimsemiş yerli üreticileri ve kooperitifleri de kapsayan bir market modeli benimsemiştir. Negelio, dünyamızı ve kaynaklarımızı koruma amaçlı, yerli ve ithal bilinir markaların yanı sıra butik ve yerli üreticiler ile işbirlikleri yapar. Doğal, sağlıklı ve çevreci olan bu ürünlerin ulaşılabilirliğini artırmak NEGELİO’nun önemli bir misyonudur.

Değişen ve dönüşen dünyamızda, lokal işbirlikçiler ile uzun dönem iyi ilişkilerin önemini vurgulayan NEGEİO ailesi, bu amaçla yerel ve coğrafi ürünlere mağazasında yer vererek, yerel istihdamın güçlenmesini teşvik etmeyi benimsemiştir.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir