Ana Sayfa / KADIN / TARSUS BELEDİYESİ İKİNCİ EKMEK FIRINI İÇİN ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

TARSUS BELEDİYESİ İKİNCİ EKMEK FIRINI İÇİN ÇALIŞMALARI BAŞLATTI

Vatandaşların uygun fiyatlı ve hijyenik koşullarda üretilen ekmeğe ulaşımını kolaylaştırmak için Tarsus Belediyesi Ekmek Fırını hizmete sunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, söz verdiği üzere ikinci ekmek fırını için de çalışmaları başlattı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine sunulacak olan ikinci belediye ekmek fırını ile oluşan ekmek kuyruklarına da çözüm üretilmiş olunacak. Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, “Söz verdiğimiz üzere koşullar ne olursa olsun her zaman halkımızın yanındayız” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın vatandaşlara verdiği sözlerden biri olan ikinci belediye ekmek fırını için çalışmalar başladı. Hijyen koşullarına uygun olarak üretilen 200 gram ağırlığındaki ekmekler, Tarsus Belediye Ekmek Fırını’nda uygun fiyatla satışa sunuluyor. Gösterilen yoğun talep üzerine ve Tarsusluların ekmeğe ulaşımı kolaylaştırmak için harekete geçen Başkan Bozdoğan çalışmaların başladığının müjdesini verdi. Belediye ekmek fırını önünde oluşan kuyruğa çözüm üretmek için ikinci ekmek fırınını da açacaklarını belirten Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, “Söz verdiğimiz üzere koşullar ne olursa olsun her zamanhalkımızın yanındayız. İkinci belediye ekmek fırınımız için çalışmalarımız başladı. 60 bin kapasiteye sahip olacak ikinci fırınımız ile vatandaşlarımızın sofrasına en ucuz ekmeği ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarsus Belediyesi Halk Ekmek Fırını, dar gelirli vatandaşlara destek için ayda 1 milyonun üzerinde adet ekmek çıkartıyor. Ramazan ayında Mersin genelinde en uygun ekmek satışı yapan Tarsus Belediye Ekmek Fırınları ile vatandaşların ceplerine katkı sağlanıyor. Çalışmaları başlayan ikinci ekmek fırını ile toplamda oluşan uzun kuyruklara da çözüm üretilmiş olunacak.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

İkinci ekmek fırını için memnuniyetlerini belirten vatandaşlar, “Belediye Ekmek Fırınımız sayesinde uygun fiyatlı ekmek tüketebiliyoruz. Tarsus’ta belediye ekmek fırınlarına talep çok fazla. İkinci ekmek fırını için başkanımız söz vermişti. Çalışmaların başladığını görüyoruz. Bu halkçı uygulama için zor dönemlerde yanımızda olan Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜLTAK: “BİRİLERİ HALKIMIZA KİRLİ BİR OYUN KURMAK İSTİYOR”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz’in çok değerli bir ilçe olduğunun altını çizerek; “Akdeniz artık festivallerle, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir