Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Özdamar Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdamar’dan Anneler Günü kutlaması

Özdamar Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdamar’dan Anneler Günü kutlaması

Özdamar Taşımacılık ve Özdamar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdamar, Anneler Günü dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Taşımacılık ve Turizm başta olmak üzere birçok alanda yatırımları olan Özdamar  Turizm ve Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı iş Adamı Mustafa Özdamar, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayarak, Anneler Gününü kutladı. Aynı zamanda Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi olan Özdamar, annelerin hakkının asla ödenemeyeceğinin altını çizdi.

Annelerin sahip olunan en değerli hazineler olduğuna vurgu yapan Özdamar, “Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz, bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir.” İfadelerini kullandı.

Toplumun geleceğinin inşasında en büyük payın çocukları yetiştiren anneler olduğunu belirten Özdamar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Evi yuva haline getiren, aileyi birbirine bağlayan annelerimiz sadece bir anne olarak değil üreten, eğiten, öğreten, çalışan rolüyle toplumu şekillendirme gücüne sahipler. Bu yüzden yaşadığımız topraklara verdiğimiz değeri tek kelime ile ifade etmek için ‘anavatan’ diyoruz. Güçlü anneler güçlü aileleri bir araya getirir, güçlü aileler de güçlü toplumu oluşturur. İş hayatında da gerek çalışan gerekse girişimci olarak başarılara imza atan annelerimiz, gelecek nesillere örnek teşkil ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle, Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyorum”.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, SEÇER’İ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir