Mersin’in Tece mahallesinde Van’ya Kafe Kahvaltı ve Pasta Salonu açıldı.
Kahvaltılık ve pasta çeşitleri ile pasta çeşitlerinin ve canlı müziğin olduğu Van’ya Kafe Kahvaltı ve Pasta Salonu açıldı.
Açılışa Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Aydın Karaduman, Mersin Vanlılar Derneği Başkanı Murat Karahan, Mersin Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu Başkanı Mahmut Çalış, Tece Mahalle Muhtarı Ali Dip iş insanları emlak sektörü ile çok sayıda kişi katıldı.

Van yöresine ait kahvaltının ikram edildiği açılışta konuşan Mersin Vanlılar Derneği Başkanı Murat Karahan, böyle güzel bir kafe ve kahvaltı salonunun açılmış olmasının kente değer kattığını söyledi.

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Aydın Karaduman ise böyle büyük ve çok sayıda çeşidin olduğu Van’ya kafenin Mersin’e hayırlı uğurlu olmasını dileyerek başarılar diledi.

Van’ya Kafe ortağı Gamze Betül Okutan ajansımıa yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; Yeni iş yerimizin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. İş yerimizde vatandaşlarımız çok çeşitlerle kahvaltını yapabilir. Kafemizde zengin Menü patiserimizde mevcuttur. Çok sayıda pasta çeşidiyle ve uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz.”

Kafenin hergün açık olduğunun bilgisini veren Okutan,” Kafemiz hergün sabah saat 08:00 ile akşam 24:00’a kadar açık olacaktır. Kafede öğlen ve akşam yemeklerimiz de vardır. İsteyen istediği vakitte gelip yemek hizmeti alabilir. Haftanın bazı günlerinde ise canlı müzik yapıyoruz.” Dedi.

habernews24 herkesin haberi