Ana Sayfa / Manşet / Mersin’de MHP’de ilk Milletvekilli aday adayı İş Adamı ‘Arslan’ oldu

Mersin’de MHP’de ilk Milletvekilli aday adayı İş Adamı ‘Arslan’ oldu

Seçim startı verilmeden Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday adayları sahaya inmeye başladı. Mersin’de aday adaylığını açıklayan İş İnsanı Melih Arslan, önce aday olup sonra da milletvekili olması halinde Mersin için yüreğini ortaya koyacağını vurguladı.

“MAKAM MEVKİ PEŞİNDE DEĞİLİM”

Siyasetten makam ya da maddi beklenti içinde olmadığını ifade eden Arslan,  “Mersin’e sahip çıkmanın zamanı geldi. Mersin için yüreğimi ortaya koymak için yola çıktım. Milletvekili olmam halinde Mersin’in 13 ilçesinde ‘Meclis Kapısı’ adıyla 13 ofis açacağım. Böylece meclisin kapısı millete hep açık kalacak. Bu yol nereye varır bilmem ama yüreğimi ortaya koyarak bu yola girdim. Siyasette kimseden söz ve destek almadım. Milliyetçi kimliğim nedeni ile ülkenin son yıllardaki sorunları ve muhalif partilerin ülkemizin ve milletimizin zararına olan davranış ve tutumları beni daha aktif hizmet yapma düşüncesine itmiştir. Bu amaçla yaklaşmakta olan 18 Haziran 2023 tarihinde yapılması planlanan Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Mersin Milletvekilliği için aday adayı olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

“MERSİNLİLERİN SESİ OLACAĞIM”

Partisinin kendisine milletvekili sıralamasında yer vermesi durumunda Mersin’de yaşayan halkın vekili ve sesi olacağını kaydeden Arslan, “Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı bir birinden ayırmadan temsil etmeye ve partimi en iyi şekilde temsil ederek seçim sonuçlarına bunu yansıtıp partimizin oyunu en üst seviyelere çıkarmak için canla basla çalışacağımdan kimsenin hiç bir şüphesi olmamasını temenni ederim. Partimin bana listede yer vermemesi durumunda da çalışmalarımda en ufak bir yavaşlama olmadan partimizin bir neferi olarak, yükselişi için hiç yorulmadan ve usanmadan çalışacağımı belirtmek isterim. Milliyetçi Hareket Partisi kadim Türkiye’nin en köklü partisidir. Ülkemizin zor günler geçirdiği dönemlerde dimdik ayakta durarak ülke değerlerini koruyan bir parti olmuş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin nitelik ve değerlerini benimseyerek bu ülkenin teminatı ve sigortası olduğunu bir kez daha herkese göstermiştir. MHP bu ülkenin geleceği için parlayan bir yıldız ve ülkenin değerlerinin yegane teminatıdır.  Genel Başkanımız Sayın  Dr. Devlet Bahçeli’nin çizdiği hedefteki ‘Çağrım Sana’ seslenişine kulak vererek ‘Aday Belli Karar Net’ diyerek çıktığımız bu yolda hiç yorulmadan yürüyeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizi muzaffer kılsın” şeklinde konuştu.

MELİH ARSLAN KİMDİR?

1968 yılında Mersin’de doğdu ve o tarihten beri Mersin’de yaşamaktadır.  Üniversite eğitimlerini tamamladıktan sonra 1989 yılında iş hayatına atılarak ARCOMBiL bilgisayar şirketini kurdu ve böylece bilişim sektörüne giriş yapmış oldu. ARCOMBiL cok kısa zamanda bölgenin ve Türkiye’nin önde gelen Bilgisayar ve Yazılım şirketlerinden birisi olmuştur. Ardından devam eden yıllarda yazılım, otomasyon, bilgisayar gibi genel adıyla bilişim ve teknoloji alanlarında iş gücü yaratmaya devam ederek 1999 yılında da Mersin serbest bölgede Hedef A.Ş’yi kurmuş olup ilerleyen zamanlarda MacroGroup şirketler topluluğunu oluşturmuştur. Şuanda MacroGroup şirketler topluluğu olarak bünyesinde inşaat, sağlık, teknoloji, üretim gibi çeşitli sektörleri barındırarak istihdam yaratmaya devam etmektedir. Melih Arslan evli ve 3 çocuk babası olup, MacroGroup Yönetim Kurulu başkanı olarak iş hayatına halen devam etmektedir.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Burgazlı, 23 Nisan’ı kutladı; Geleceğimiz çocuklardır

Toplu taşıma, turizm ve birçok alanda faaliyet gösteren Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir