Ana Sayfa / Manşet / Mersin Mimarlar Odası’nın Yeni Yönetimi İlk Toplantısını gerçekleştirdi yeni yönetimde güçlü isimler var

Mersin Mimarlar Odası’nın Yeni Yönetimi İlk Toplantısını gerçekleştirdi yeni yönetimde güçlü isimler var

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Mersin Mimarlar Odası yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı. Geçen hafta seçilen yeni yönetime Esra Şeker, Mervan Nas ve Borak Mazak gibi birçok önemli isim yönetimde yer aldı.

Mimarlar Odası Mersin Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu 22 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Mimarlar Odası seçimlerini kazanan yeni yönetim üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirerek bir açıklama yaptı.

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Mersin Şubesinin 17. Dönem seçimleri için beyazıyla, turuncusuyla herkesin çok emek verdiği bir seçim sürecini geride bıraktık. Bu yolda beyaz liste için yürüyen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Ama artık tek rengiz. Hep birlikteyiz. Bu birliktelikte hedeflerimize yürürken daha güçlü, kutuplaştırmanın ve ayrıştırıcılığın son bulduğu, beraberliğin ve örgütsel mücadelenin ruhunu önce meslek odamızda, sonra tüm toplumumuzda yaratacağı umut dolu bir gelecek için verimli bir dönem olacağına inancımız tam.

GELECEĞEbirİZ sloganıyla çıktığımız bu yolda Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımız;

-Kentimizden köyümüze, yaşam alanlarımızı sahiplenmek, korumak, geleceğe dönük çağdaş, sürdürülebilir, kamu yararının gözetildiği yarınlar oluşturma

-Son dönem oluşan yönetmelik ve uygulama sorunları, plansızlık gibi mesleki sorunlara çözümler getirme

-Mesleki hak ve yetkilerini koruma

-Mesleki gelişim ve eğitim sürecinde yaşadığımız problemleri çözme ve meslektaşlarımızın iş bulmaları için örgütsel çalışma yönünde olacaktır.

Saygıdeğer meslektaşlarımızın oyları ile kazandığımız bu seçimin değerini biliyor gereğini ne ise yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizlere olan sorumluluğumuzun farkındayız, odamız ve mesleğimiz için çok çalışacağız.

      MİMARLAR ODASI MERSİN ŞUBESİ 17. DÖNEM KAZANAN LİSTE

Yönetim Kurulu Asil Liste

ÜNAL ŞAHİN
MERVAN NAS
ŞEHMUS CİNDİOĞLU
ESRA ŞEKER
BORA MAZAK
SERKAN ARICI
ÇAĞDAŞ ÇAĞMAN

Yönetim Kurulu Yedek Liste

YAREN DENİZ
FUAT ÇELİK
CEYLAN DÜMER İNGİLOK
BATU ALPER AKDOĞAN
SİNEM GÜLERYÜZLÜ ALTIN
DİLAN KAYA
ÖZLEM HARMANCI
PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜLTAK: “BİRİLERİ HALKIMIZA KİRLİ BİR OYUN KURMAK İSTİYOR”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Akdeniz’in çok değerli bir ilçe olduğunun altını çizerek; “Akdeniz artık festivallerle, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir